Viikonloppuna olin tehokas. Sain vihdoinkin otettua kuvia tytölleni tekemästä kietaisuneuleesta.
Lanka: Novitan Kotiväki sekä Novitan Silver
Koko: oli muistaakseni 86-92.
Ohje:  löytyi Suuresta Käsityö -lehdestä. Ja mikäköhän numero se olikaan...
Menekki: 200-300 g

Pitäis varmaan laittaa jollekin lapulle ylös, että mistä lehdestä on ohjeen löytänyt, ettei aina tarvitsisi leikkiä salapoliisia. Kuvassa on myös tytön uudet farkut, jotka mieheni toi työmatkaltaan Saksasta. Eikös sovikin hienosti yhteen! :) Vois melkein olla kuin mun vaatekaapista. Voi kun minullakin olisi tuollaisia vaatteita..
Tässä vielä vähän lähempää sama kietaisuneule. Mallineule on koko paidassa samanlaista eikä siinä ole yhtään sileää neuletta. Kuva valehtelee.. ;)Lauantaina innostuin sitten tekemään myös ponchon, joka valmistui nopeasti. Sunnuntaina iltapäivästä se oli jo valmis! :) Jostain kumman syystä kamera tuntuu vihaavan punaisen kuvaamista, sillä poncho ei todellakaan ole tällainen kirkkaanpunainen vaan tummanpunainen. Pituutta sillä riittää ranteisiin saakka plus vähän vajaan 20 cm hapsut eli mukava reilu malli. Totesin vaan ettei poncho taida olla minunlaiselleni sopiva sillä jo kymmenen minuutin päälläpidon jälkeen jäin kiinni lenkeistä ovenkahvaan ja hetken päästä tartuin kiinni rikkalapioon.. :) Pitäkää kiinni arvotavaroistanne jos tulen tämä päällä kyläilemään!

Lanka: Novitan Sardinia
Menekki: vähän vajaa 300 g ruusuineen koukulla nro 7
Ohje: Novitan nettisivuilta. Tosin muokkasin vähän tuota kaula-aukkoa ja tein tästä pidemmän kuin ohjeessa.By the way.. tuo kummallinen läiskän näköinen tuossa ponchon yläkulmassa on virkattu ruusu. Näyttää aikuisten oikeasti ihan hyvältä noin niin kuin luonnossa katseltuna ;)

Tekeillä  on vielä harmaa poncho isoäidinneliöistä. Siskoni kysyi, että mitä teen näillä kaikilla ponchoilla. Noh. pidän päälläni :) Eihän niitä ole kuin kaksi ja nyt teen kolmatta.

Työn alla on myös edelleen:
- siniset verhot virkaten rantamökin ikkunaan
- samanlainen vaaleanpunainen huivi Kotiväestä, jollaisen tein tässä vähän aikaa sitten ystävälleni (kuva Virkkaustyöni sivulla)
- harmaa poncho mukama-villalangasta
- Fifi2 Butterflysta

Ja sormet syyhyää miljoonan projektin aloittamiseen yhtäaikaa...