Pää kuhisee ideoita kuin ampiaispesä ampiaisia ja kädet suorastaan syyhyävät aloittaa monenlaista työtä.

Tässä otos mitä nyt on työn alla:


Kuvassa ylh. vasemmalla näkyy Nalle Colorista hiljalleen valmistuva poncho. Poncho syntyy virkatuista kukkapalasista, joiden ohje löytyy uusimmasta Novitan lehdestä. Ponchon malli on omasta päästä.
Sen alapuolella näkyy musta  Novitan Huopanen -langasta neulottu ja huovutettu laukku. Laukku on kahvoja vaille valmis. Kuvassa näkyvät kahvat on aivan liian pienet. Pitöisi joko löytää suuremmat tai keksiä jotain muuta laukkuun kahvoiksi.Ohje löytyy Novitan Syksy -lehdestä.
Kuvassa keskellä on Novitan Butterflystä valmistuva taikajakku. Jakku valmistuu aivan liian hiiiittttaaaasssstiiiii. Taikajakku on kokonaan joustinneuletta ja tosi tylsää neulottavaa. Butterfly ei tosin ole kaikkein helpointa nelottavaa lankaa, sillä koko ajan saa katsoa ettei halkaise lankaa puikolla. Kaunis siitä on tulossa ja aivan ihanan värinen :)
Kuvassa vielä ihan oikealla löytyy virkattu huivi Novitan Nalle langasta. Tämä on muuten valmis, mutta odottaa vielä päättelyä ja kostuttamista. En vaan ole vielä päättänyt olenko tyytyväinen huiviin näin vai haluanko tehdä siitä vielä pidemmän ja leveämmän. Odotelkoon siis vielä hetken. Tämänkin malli löytyy uusimmasta Novitan lehdestä.

Tässä vähän tarkempi kuva tuosta ponchosta