Tässä vielä toinen postaus tälle päivälle.

Mitä siitä syntyy kun otetaan kaksi 26 -vuotiasta luovaa naisihmistä ja yksi innokas 2-vuotias? Sekoitetaan vielä tähän yhtälöön kenkälaatikko, pahvia, kankaita, liimaa, sakset ja paperia. Voilá!  Siitähän syntyy yksiö!

Tässä yksiö, josta löytyy silkkipaperiset  turkoosit (Huom!) verhot sekä keltainen kaunis kappa.
Matto on muodikkaasti virkattu  Nasu -kukkanen (ohje löytyi Sisäinen villapaita -blogista).
Yksiöstä löytyy myös punainen divaanisohva tyynyillä, sininen matto sekä parisänky, johon kaksivuotias taiteili  hienon päiväpeitteen :)Alla olevassa kuvassa näkyy ikkunan viereisellä seinällä kaksivuotiaan tyttömme sininen taideteos eli vesivärityöstä tehty taulu :)Alla olevassa kuvassa vihreät silkkipaperi verhot ikkunassa, Siinan tekemästä vesiväri työstä napattu punainen otos tauluksi, ovi sekä sen yläpuolella oleva kello. Sen kuulema piti näyttää yhtätoista :)
Oikean puoleisessa nurkassa seisoo jalkalamppu, joka sai kunnian muodostua kahdesta massapallosta, hammastikusta sekä kultaisesta kimalleliimasta.Tässä kuvassa näkyy seinän peittävä iso taulutelevisio. Pieni taiteilija väritti siihen luonto-ohjelman. Telkkarista on kuulema tulossa viidakko-ohjelma. Erotatteko sieltä taiteilijan piirtämät puut, auringon, etanan, kodin sekä papukaijan? :))Alla olevassa kuvassa on keittiö.Keittiössähän pitää olla pitsiverhot.
Sieltä löytyy myös vihreä mikroaaltouuni.
Kuvassa näkyy myös kaapisto eli hella ja uuni, tiskialtaat ja runsaasti kaapitilaa.Keittiön toisella seinustalla on myös pitsiverhot. Koska tämän yksiön asukas on mukavuutta rakastava, häneltä löytyy myös jääkaappi-pakastin yhdistelmä sekä astianpesukone.


Hurraa!!! Että meillä oli mukavaa! :)))

Tarvikkeet: 0 euroa, yhdessä vietetty aika: korvaamatonta :)

P.S. Laukkukin tuli kuulema tarpeeseen ja oli juuri sellainen mitä hän tarvitseekin :) Tuli mieluinen lahja.