Haaste: Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista,
ottamalla virke kustakin vähintään ja yksi haastajan blogista
ja haasta jokainen lainaamasi blogaaja, paitsi haastajasi.


Tiulia-Tei
Äidin elämää
Tipuja ja konepyöriä

Elma-täti tarinoi
Katjan komposti

Torstakina menimme Vanhan Kellariin naistentansseihin. Henkilökohtaisesti tykkään enemmän perinteisistä tansseissa, joissa mies hakoo. Silloin tietää varpisti, että mies tykkää tanssia just mun kansassani ja saa tuntea itsensä viehättäväksi, kun/jos on vientiä. Päätin kyllä jo lähtiessäni, että olen aktiivinen, sillä itestäin on kiinni, muodostuuko illasta tylsä..

Vaikka kuinka yritin väkisinmaata itseäni, laskea lampaita, koiria, pölykoiria, alleni, kolmeen... mikään ei auttanut!..ja oli tuo kaikki kyllä pienen jomotuksen arvoistakin, kun ilta kerta meni niin sanotusti totehen!.veret kuohahti, kun siinä samalla elin omaa unelmaani. Ihan mieletön fiilis...Tänään takaisin tullessa oli kaksi erittäin nälkäistä ja huonotuulista lasta. Olin hyvä äiti, ja juttelin heidän kanssaan heti aamutuimaan!! Wau mikä suoritus!

On omituista tulla kotiin..Kukaan ei sano zäkä-zäk.. Ja vielä omituisempaa, että saan syödä ruokaa rauhassa ilman että kukaan tulee pöydän reunalle kerjäämään tai hyökkäilemään ruuan kimppuun.

..Tänään on normaali päivä.Koomaisia lapsi-ihmisiä alkoi pikkuhiljaa heräilemään. .Ja normaaliuden kunniaksi- eikun yrittämään Väkisinmakaan itseni, ennenkuin hankin luusahan ja eliminoin ongelmakohdan ropastani lopullisesti. ..ittekkö tekkee, saa mitä haluaa

Haastajani oli:
Tiulia-Tei

Haastetut ovat siis:
Äidin elämää
Tipuja ja konepyöriä

Elma-täti tarinoi
Katjan komposti