...on valmis

<


Kun ompelemalla ei saumat onnistuneet niin virkkasin ne. Näyttävät ne vähän vetävän vieläkin kummallisen rannun tuohon olkapäälle, vaikka virkkausjälki oli LÖYSÄÄ.

Taidan lahjoittaa tämän boleron pois. En pidä tästä itse. Turkoosi ei vaatevärinä sovi minulle ja mallikin vaan korostaa liikaa pyöreää lantiotani. Mummo ilmoitti jo huolivansa tämän boleron jos minä en sitä pidä. Tämä olisi kuulema hyvä "humpalla" :)

Sitten tarina elävästä elämästä.

Töissä hoidan päivittäin ison kahviautomaatin perushuollon eli lisään kahvia, putsaan tippa-astiat, vaihdan roskasäiliön jne.  Eilen meillä kävi huoltomies tarkistamassa laitteiden kunnon. Huoltomies oli hypätä housuistaan kun hän teki kahviautomaatista yllättävän löydön: telojen välistä löytyi kynsi! Huoltomies kävi viemässä kynnen toimistoon ja samalla vähän kyseli, että mikäs on kynnen tarina ja että onkos odotettavissa että automaatista löytyy kynnelle sormikin. Huonekaverini tajusi heti kynnen nähtyään mistä oli kyse. Sehän oli minulta pudonnut irtokynsi! Huoltomies huokaisi helpotuksesta kuultuaan kynnen tarinan ja jatkoi laitteen huoltamista silminnähden huojentuneena :)  Kaikkialle minäkin kynsiäni pudottelen..