Ilot:
"Voi äiti, iiihana!" Bunny sai hyvän vastaanoton uuden emäntänsä hellästä huomasta. Bunny kelpuutettiin yökaveriksi kainaloon ja aamulla Bunny oli saatava tarhakaveriksi mukaan :)


Sain tänään valmiiksi nämä:

Lanka: Aniliininpunainen Novitan 7-veljestä
Ohje: Novitaklubin sivuilta Syksy/2004
Aika: Tein yhdessä illassa


Näiden kynsikkäiden sormien pituus ulottuu juuri ja juuri sormien ylimpään niveleen. Vielä mietin, että haluanko neuloa näihin lapasosan, jonka saisin tarpeen tullen laitettua sormia suojaamaan vai haluanko pitää nämä ihan vaan kynsikkäinä.


Ärsyynnys:
Innostuin taas kovasti sukkapuikoilla neulomisesta ja otin seuraavaksi vähän haastavamman ohjeen Haruha -kämmekkäät Ullasta. Ensin aloin neulomaan ohjeen mukaan Nalle -langasta ja puikoilla 3. Tuntui kuin olisin neulonut tulitikuilla. Mallineule oli haastava ja kuvio avautui minulle vasta kun olin neulonut ranneosan. Jälki oli kerrassaan kamalaa. Purin koko siihen astisen saavutuksen.

Koska käsialani on tiheää, päätin että neulon seuraavan yrityksen samasta langasta, mutta puikoilla 4. Heti alkoi paremmin, mutta ranneosuuden neulottuani huomasin että olin aloittanut neulomisen väärin. Ja taas purkamaan.

Pitkästä aikaa nautin sukkapuikoilla neulomisesta, mutta vihaan sitä neuleen aloittamista. Minulla se menee aina lenkuralle ja kiemuralle. Pari ensimmäistä riviä on hankalimmat, mutta sitten alkaa sujumaan.
Kolmas kerta toden sanoo. Jos tämä ei nyttenkään onnistu niin jätän nuo neulomatta.


Tuplatriplahypersuperilot:
Täällä sataa kaatamalla vettä ja ukkostaa!!! :))