Olen kahtena päivänä päässyt yksin kauppaan (siis ilman miestä) ja kumpanakin kertana olen palannut kotiin ison lankakassin kanssa muun tarpeellisen ruokaostoksen lisäksi. Lankaa on nyt tullut ostettua semmonen pari kiloo*köh köh* No ku onhan se joulukin kohta ja tarttis niitä lahjoja ja käsityöihmiselle se joulu tulee nopeammin kuin muille...

Tässä vaiheessa kaivelen arkistoni kätköistä erään puolustuspuheen langoille.Tämän tallensin heinäkuussa 2005 Heklan neuleblogista, sillä mielestäni tämä oli niin loistava vertaus että tämä pitää muistaa aina kun joku ihmettelee ostamieni tai säästössä olevien lankojen määrää. :)


Ja tässä se tulee:
" Lankojahan pitää ajatella materiaalina, samalla tavoin kuin vaikkapa taiteilijalla on materiaalina öljyvärinsä. Pitää olla varastoa, josta voi toteuttaa itseään silloin, kun inspiraatio iskee. Ei kukaan kysy taiteilijoilta, miksi heillä on niin paljon värejä varastossa tai odota että he päättäisivät etukäteen mitä maalaavat ja montako grammaa väriä siihen menee, ja kävisivät vasta sitten taidekaupassa ostoksilla."

Aamen.

Muoks 22:15: Hekla tunnisti oman tekstinsä, joten sain lisättyä tekstiin linkit sekä tekstin alkuperäiseen postaukseen että Heklan neuleblogiin. :)