Kyllä nyt korpeaa ja syvältä. Tämä on niitä päiviä kun kotiin ei haluaisi mennä. Kunpa voisikin jäädä töihin! Antakaas kun selitän:

A) Tytöllä tuli todettua tällainen ongelma ja nyt ollaan lääkekuurilla kumpikin, varmuuden vuoksi.

B) mies on tämän viikon työmatkalla

C) Tämä tarkoittaa sitä, että tänään ja huomenna minä joudun yksin pesemään kaikki petivaatteet sekä vessassa olevan minun korkuisen pyykkivuoren. Sitä likapyykkiä on siis yksi vaatekaapillinen + vessan lattialla oleva vuoritus sellaista likapyykkiä, joka ei kaappiin mahtunut.

Näiden jälkeen pääsisin pesemään vessan ja makuuhuoneen sekä desinfioimaan kaikki mahdolliset kahvat, valokatkaisimet sekä kosketuspinnat. Myös kaikki Siinan sängyssä olleet kymmenet pehmolelut on jollain tavalla putsattava tai ne joutuvat kuukaudeksi eristykseen. Kaiken tämän ohella minun on pidettävä huoli siitä ettei Siina raavi itseään, huolehdittava perusteellisesta käsienpesusta, myös Siina on kuulema pestävä kahdesti päivässä. Kaiken huippua tässä on se, että meillä on kuivattu vaatteita vessassa telineellä, joten myös ne puhtaat vaatteet on pestävä ja kuivattava jossain toisaalla.

Helpommalla pääsisin jos olisi pakkasta tai jos saisi petivaatteet saunaan. Kas vaan kun ulkona on sopivasti plussakelit ja sauna toimii meillä varastona. *huokaus* Että mistähän sitä aloittais..

Jospa sitä kotiin mennessä istuis hetken eteisen lattialla tuijottamassa vastakkaista seinää ja söis konemaisesti Jaffa -keksin toisensa perään suoraan paketista.

Ei tälle voi kun vaan nauraa. Tämä on niin täydellinen katastrofitilanne, että ei tälle voi kun nauraa. Tai nyt vielä naurattaa, mutta kotona voi jo päästä itku.

 

******

Asiasta toiseen, nimittäin kysymys Legs -pupusta:

Tein eilen Ullan ohjeen mukaan Legs -pupun, mutta ohjeesta puuttui maininta siitä, että pitääkö pupu täyttää ennen huovuttamista vai pitääkö pupu vuorata  pakastepussilla ja täyttää/ommella vasta jälkeenpäin?