Muokkaus: Lisäsin turkoosiin laukkuun mitat

Joulukuun ja tammikuun aikana on minun käsissäni syntynyt muutakin kuin pelkkiä pupuja. Nyt niiden kuvat voi jo paljastaa :)

Kolmelle työkaverille virkkasin kaulaliinat/ -huivit


Lanka: Novitan 7-veljestä
Ohje: Stitch 'n bitch :Virkkaajan käsikirja
Menekki: alle 100 g
Lanka: Novitan Pirta
Ohje: Stitch 'n bitch: Virkkaajan käsikirja. Malli on sama kuin ruskeassa huivissa, mutta virkkasin tähän huiviin yhden reunakerroksen lisää.
Menekki: alle100g


Tämä kaulaliina taas tuli miespuoliselle työkaverille


Lanka: Novita 7-veljestä sekä Novitan Merinovilla
Ohje: Stitch 'n bitch: Virkkaajan käsikirja. Raidoitin huivin ihan oman pään mukaan enkä seurannut ohjetta. Väreinä tummaharmaa, vaalean vihreä, valkoinen ja sinikirjava lanka.


Sain anopilta muutaman kerän -veljestä lankaa. Toisen kerän korkkasin jo anoppilassa. Koukuttelin salomonin solmuilla huivin anopille. Näitä olen tehnyt jo kaksi samanlaista:

<


Lanka: 7-veljestä roosan värinen
Menekki: about 45 g
Ohje: Omasta päästä.


Äitini sanoi ettei tytöllä ole villasukkia. Käytiin ostamassa tytön kanssa lankaa ja hän halusi oikein häikäisevän keltaiset sukat. Ohjetta ei ollut kumpiinkaan sukkiin vaan neuloin ne ihan näppituntumalla.Vasemman puoleiset sukat on ihan normaalit perussukat.
OIkean puoleisissa on joustineule korvattu neulomalla 4 krs nurin keltaisella ja 4 krs oikein valkoisella. Muuten sukkien malli on ihan perussukkamalli.


Isä sai joululahjaksi tällaisen huovutetun pullonsuojuksen/ jäärappasuojuksen ettei käsi palele auton ikkunoita raapatessa.

<<


Lanka: Novitan Huopanen
Ohje: Joku Novitan Talvi numero.


Kipeenä ollessani halusin tehdä jotain. Kädet työskentelivät, vaikka aivot olivatkin ihan narikassa. Tällainen syntyi kun annoin itselleni vapaat kädet.

<


Lanka: Novitan Samos
Alaosa on virkattu isoäidinneliöinä ja yläosaan on otettu ideaa Stitch 'n bitch Virkkaajan käsikirjasta.
Mitat: korkeus 19,5 cm ja leveys 27,5 cm

Nyt tarvittais sitä mopilaattia.