Keittiön verhot on kauniit, siniset ja ohuet. Ne on sopivan pitkät,  mutta täysin vääränväriset muuten ruskeaan keittiöön.

Olohuoneen paneeliverhot ovat oikean väriset. Niissä on punaista valkoista, vihreää ja vähän beigea, niinkuin muutenkin olohuoneessa. Ne vaan ovat noin 50 cm liian lyhyet ja näyttää hoopoilta.

Makuuhuoneen verhot on ihan ok, mutta eilen ostettu purppuranpunainen päiväpeitto on sivuilta liian lyhyt ja se paljastaa persikanvärisen helmalakanan (jäiks!). Ilman helmalakanaa näkyisi meidän sinivalkoruudullinen patja eikä hyvä ole sekään.

Miehen kanssa väännetään kättä siitä jätetäänkö tytölle parvisänky vai palautetaanko matala valkoinen sänky. Parvisängyn alla pitäisi saada mahtumaan lipasto ja yölamput pitäisi kiinnittää korkealle seinään. Seinään jäisi rumat jäljet jos sänkyä pitäisi joskus siirtää tai vaihtaa matalampaan.

Jos taas otetaan matala sänky niin me menetetään kaikki se tila mikä nyt on parvisängyn alapuolella. Yölamput saataisiin paremmalle korkeudelle ja muutenkin mielestäni huoneenjärjestyksestä tulisi järkevämpi.

Hyllyt on vääränväriset tai vääränmalliset.. ääää.....narinarinari. Ei ne käy olkkariin eikä makkariin. Liikaa pikkupöytiä eikä varastoon mahdu.

Minä kyllä alan kohta naksuttelemaan nilkkojani ja potkimimaan varpaita seinään. Ei tästä tule muutenkaan yhtään mitään.