Minäpä pääsin pitkästä aikaa kunnon pyöritykseen, sillä tänään tuli käytyä Suomen Tivolissa. En muista koska viimeksi olen käynyt minkäänlaisessa pyörivässä tai keikkuvassa laitteessa, mutta tänään sain juosta laitteesta laitteeseen sydämen kyllyydestä eikä tarvinnut käydä yksin, sillä 3 v. tyttö paloi halusta päästä myös laitteisiin. Hänestä onkin kehittymässä aikamoinen hurjapää, sillä Music Expressin hurjassa pyörityksessä tyttö vaan kuunteli Irinan Kymmenen kirosanaa kappaletta ja hihkui: "Äiti, tää on mun paras kappale! (=lempikappale)"

Twister oli koko perheen lempilaite. Vauhti oli hurrrrrja ja kieputus melkoista, mutta silti me kaikki kolme nautittiin laitteen suomasta vauhdin hurmasta. Kävi tyttö ihan lastenlaitteissakin, mutta hurjien laitteiden jälkeen karusellit olivatkin ihan "mamoja" ja se kuulema vähän harmitti kun tavallinen karuselli ja autorata eivät lähteneetkään kulkemaan myös takaperin. :P Hyvä, että on olemassa tällaisia tivoleja, kun ei tyttö pääse vielä varmaan kymmeneen vuoteen huvipuistojen hurjiin laitteisiin. Käydään sitten joka vuosi Suomen Tivolissa kunnes päästään Särkänniemeen hurrrrjastelemaan :)

Eipä meiltä eilenkään puuttunut vauhtia, sillä minä, tyttö ja äitini käytiin uimahallissa. Tytöllä oli enemmän intoa kuin osaamista. Jalat sitkutti ja kädet vispasi siihen malliin, että Jani Sievinen olisi jäänyt kakkoseksi mikäli tyttö olisi pysynyt pinnalla ;) Moneen kertaan piti käydä laskemassa liukumäestä kahdestaan ja mennä porealtaaseen kuvittelemaan olevamme keitinperunoita. Myös sukeltelu oli tytön ehdotonta lempparihommaa, jota piti tehdä koko ajan, jopa vaaroista piittaamatta. Tyttö kipitti puolijuoksua erääseen altaaseen eikä tajunnut että jo portaissa allas syveni niin, että tyttö humpsahti sukelluksiin. Minä nappasi nopeasti tytön ylös henkseleistään, mutta eipä tuo edes säikähtänyt. Hymy ei ollut edes hyytynyt naamalta, vaan yski vähän vettä ja sitten vaati päästä sukeltamaan uudestaan. On se hurja. :) Ja tämä samainen tyttö haukkoo henkeään suihkussa kuin viimeistä päivää aina kun pestään hiukset suihkussa. Nyt ei haitannut naaman kastuminen yhtään.

Mukavaa oli :) Voitais käydä useamminkin uimassa. Onneksi kohta alkaa rantakausi :))