Mies muisti minua pelargonialla sekä maustekahvilla, jossa on suklaata ja vadelmaa. Minä ilmoitin, etten halua minkäänlaista hortensian hortensiaa, mutta Viherlandiassa käydessämme en voinut kävellä tämän pelargonian ohitse ottamatta sitä mukaan.

 

 

Pelargoniasta pääsen suoraan käsitöihin, sillä työn alla on tällä hetkellä ristipistotyö, jonka aiheena on pelargonia.En ole vuosiin tehnyt ristipistotöitä, mutta tämän mallin nähdessäni oli aika käydä aidakangas ostoksilla ja kasvattaa vähän muliinilankavarastoani. Ohjeen mukaan tästä tulisi tyyny, mutta itse ajattelin kehystää ja pistää tauluksi seinälle.  Malli löytyy Suuri Käsityö 8/2006.

 

Äitienpäivänä valmistui myös mörvelö. Tämän pitäisi olla huivi, mutta se on uhmaikäinen jo syntyessään. Ei auta höyrytys eikä pingotus, tämä huivi vetäytyy vaikka minkälaiselle laineeelle ja aallolle. Pidän tätä vaan sen vuoksi, että huivi on kauniin raikas omenanvihreän värisenä ja se on kevyt kaulaan kietaistuna. Tämä on Novitan Virkkauslankaa.

 

Siis kaikin puolin mainio äitienpäivä! :)

 

Tämä flunssa ei tunnu menevän ohitse. Aamuisin ääni on vajonnut kuiskaustasolle ja välillä sattuu nieleminen kurkkuun. Kaiken lisäksi nenä on alkanut vuotamaan ja yskittää koko ajan. Meidän kodinäänet on kuin Silomat mainoksesta: minä yskin ja tyttö yskii. Koko ajan kurkkua kaivertaa ja yskittää. Yskänkohtaukset loppuvat vähäksi aikaa siihen kun minua alkaa yököttämään. Yskin ja yökin vuorotellen. Siistii.