Luulin, että poncho olisi jo tähän mennessä valmistunut, mutta tuli mutkia matkaan. Kaula-aukko oli liian suuri, joten minun piti virkata sekä etu- että takakappaleen pääntielle puolikkaat isoäidinneliöt. Puoli päivää sain ajastani kulumaan, kun virkkasin ja mietin, että miten saan sellaisen tehtyä. Sen kun vielä pitäisi mielellään näyttääkin puolikkaalta isoäidin neliöltä. Monen aloitetun ja puretun mallitilkun jälkeen sen keksin ja pääsin vähän etenemään.

Toinen puoli päivästä meni reunavirkkauksen suunnitteluun. Onneksi sovitin ponchoa ennenkuin aloin tekemään reunavirkkausta alareunaan, sillä poncho on sittenkin liian lyhyt ja joudun virkkaamaan 18 ruutua lisää. Ruutujen virkkaaminen on ihan ok, mutta inhoan sitä lankojen päättelyä.Argh!!

********

Täällä ollaan taas kipeinä. Minulla on kurkku ollut kipeä jo pari päivää.  Kipu tuntuu jossain tuolla nielun seudulla ja se tuntuu kuin koko ajan oksettaisi. Yököttää. Joudun nieleskelemään koko ajan, mutta onneksi nielaiseminen ei satu.

Tytöllä on ilmeisesti sama tauti, sillä nenä vuotaa ja viime yönä nousi korkea kuume. Tyttö herätti minut usein yöllä ja viimein hermostuin siihen pomppimiseen ja muutin kamoineni tytön viereen. Siinä me nukuttiin molemmat yhden hengen sängyssä. Hyvin mahduttiin, vaikka huonon asennon vuoksi minullta pamahti niskat ja hartiat ihan jumiin.