Sain SatuU:lta huomionosoituksen, joka lämmitti mieltä kivasti.

You make my day -teet päivästäni ihanan. Näitä on kiva antaa ja kiva saada. Kommentoimalla toisten blogeja me osoitamme lukevamme ja olevamme kiinnostuneita, blogien kommenttien kautta löytyy kiinnostavia blogeja.- Mutta silloin kun haluamme vielä henkilökohtaisemmin kertoa, että juuri sinun blogiasi odotan ja saan siitä aina ajateltavaa tai ihailen kauniita töitäsi- silloin tällaiset huomionosoitukset ovat paikallaan. Satunnaisessa järjestyksssä luettelen 10 blogia, joita käyn aina konella käydessäni lukemassa olipa blogia päivitetty hetkeen tai ei.

Katjan komposti

Kuusela

Mun tähteni

Karannut silmukka

Katyan lokikirja

Turisti 

Q-naudan ammuntaa

Tillimössön poika ja muita ihania

Helvetianmoista elämää

Sintti ja pampula

Mutta koska en saa kommentoitua Turistille tästä asiasta, niin otan käyttöön Jokeri -kortin ja lisään listaan ekstrana:

Naamioiden takana

P.S. Oli onglemia kommentin jättämisessä myös Sintti ja pampula -blogiin, enkä nyt ehdi/ jaksa tapella sen asian kanssa. Kun ei mene niin ei mene.

 

 

Kaikki suosikkini eivät mahtuneet tähän joukkoon, sillä jo pelkästään selaimeni Suosikeissa on listattuna 26 blogia ja Blogilistan suosikeissa taas reilusti toista sataa niin valinta oli vaikea ja jouduin jopa arpomaan usean hyvän vaihtoehdon väliltä.

* * * * * * * * * * *

Käsitöitä olen taas aloittanut tekemään vähäisessä määrin. Vielä on puikoilla siskolle lapaset, veljelle Linux -huivi ja ystävälle kaulahuivi/-liina.  Kaikki oli tarkoitus antaa joululahjoiksi, mutta minkäs teet kun ei neulominen ole aikoihin tuntunut käsissä ja sormissa hyvältä, niin en ole oikein uskaltanut neuloa kuin vähäisiä määriä. Pikku hiljaa työt etenee, mutta kunhan ne saisi valmiiksi ennenkuin puut pukkaa pulleita lehtiä.