Olen saanut aikaan erilaisia käsitöitä ja muuta pientä lomapuuhaa. Tässä pientä kuvallista sessiota aikaansaannoksistani:

Hämähäkinverkkohihat

Ohje:omasta päästä
Lanka: Novitan Kotiväki
Likan paidan tuunausta:

Hämähäkki ja verkko tehty virkkaamalla ja kiinnitetty ompelemalla. Kuvassa ei ole vielä kiinnitetty eikä päätelty.
Ohje: omasta päästä
Lanka: Novitan KotiväkiToppi:

Lanka: Novita Bambu
Koukku: 3-3,5
Ohje: Novita Kesä/2007 Malli: 72

Muokkasin ohjetta sen verran, että lisäsin ohutta silkkinauhaa sekä olkahihnoiksi, että rinnan alle. Tein topin lyhyempänä kuin lehdessä olleessa ohjeessa.Södera -polvisukat:

Ohje: Sisäinen villapaita (www.vilman.blogspot.com)
Lanka: Novita Kotiväki
Huovutettu laukku:

Ohje: www.garnstudio.com
Lanka: Novita HuopanenMustat hämähäkinverkkohihat:

Lanka:Novitan Kotiväki
Koukku: 3- 3,5
Ohje:omasta päästä. Malli on muuten sama kuin valkoisissa hihoissakin, mutta nämä tein kapeampina ja kiinnityksenä toimi ainoastaan yksi ketjusilmukkaketju hihan suusta toiseen, joka kulki paidan alla. Hihojen yläosaan kuminauhaa, jotta hihat pysyvät paremmin ylhäällä. 

Kesällä ja lomalla ehtii toki tehdä ja ihmetellä muutakin kuin pelkkiä käsitöitä :)

Tässä kuva juhannuksen tienoilta. Ai, että siinä on kesälomatunnelma parhaimmillaan kun itikat pistää, paarmat puree ja varpaat voi upottaa lumeen ja jäähän... :PTikanheittoa: Eikös mun pistesaldo olekin tässä tapauksessa 3, 6 ja tuplasti 9 pistettä?Eräänä perjantaina meidän mökin pihan aitan alle oli ilmestynyt kisu. Kissa reppana ei sanonut "Miau" niin kuin toiset lajitoverit, vaan vienosti naukasi "Määyy" ikäänkuin vinkaisten.  Annettiin kissalle ruokaa ja juomaa ja kissa antoi jopa koskea itseensä, kuten kuvasta näkyy.

Kissa oli villiintynyt ja sen huomasi jatkuvasti esillä olevista kynsistä. Kissa tarpoi ruohikkoa kynsillään ja sisällä käydessään veti matot perässään pihalle, kun ne jäivät esillä oleviin kynsiin kiinni.


Sunnuntaina kisu uskalsi tulla syliini, kun istuin aitan rappusille villapaita sylissäni. Siihen se pieni kävi kehräten nukkumaan. Ihastuin tuohon pieneen villipetoon aivan täysin, mutta sunnuntaina oli soitettava löytöeläintenhoitaja paikalle, jotta mahdollisesti karannut kissa pääsisi omaan kotiinsa. Eläintenhoitaja tiesi katsomalla kertoa, että pieni reppana oli ollut viime talven ulkona ja palelluttanut korvansa. Pieni oli myös joutunut jonkinlaiseen tappeluun vammoista päätellen. Voi voi. :(

Parin päivän kisun hoitaminen iskikin minuun valtavan kissakuumeen!! Voi että kun saisin tuollaisen suloisan otuksen. Heti kun mies ja tyttökin lämpiävät ajatuksesta kissa lemmikkinä, niin soittelen löytöeläinkoteihin ja kyselen josko sieltä löytyisi meille sopivaa kisua.

No onhan sitä kuitenkin kesään mahtunut kaikenlaista, vaikka tuntuu ettei ole saanut mitään aikaan :)