Kesällä hommakseni kesämökin pyykkitelineen sekä minun vanhan keinun uudistamisen.

Lähtötilanne oli tämä:

Ruskeita ja ruosteenraiskaamia.



Sitten ankaraa hiomista, pinnan puhdistamista ja Miranolin sutimista. Ja tässä nämä on uusissa asuissaan.Väri näyttää erehdyttävästi valkoiselta, mutta kyllä se purkin mukaan on helmenharmaata.




Olin yhtenä iltana taloyhtiömme pihamaalla lasten ja naapurin naisen kanssa, kun kuultiin kummallinen ääni. Jostain kuului PKHHOOOOH PKHOOOOOH  PKHHOOOOH. Kohta naapurin nainen kirkaisi "herranjumalat" ja osoitti selkäni takana olevana metsikköön. Ihan siinä puiden  takana leijui kuumailmapallo ja niin lähellä ja matalalla, että voitiin kuulla korissa olevien puhetta! Säikähdettiin, että pallukka törmää viereiseen kerrostaloon, mutta hienosti se luovi jostain siitä läpi ja varmaan laskeutui johonkin lähistölle.  Tämä kuumailmapallo ei ollut ainoa, sillä heti perään tuli toinenkin kuumailmapallo, josta sain otettua kännykkäkameralla kuvankin.



Meidän työharjoittelupaikalla suositaan uusiokäyttöä hyvinkin tehokkaasti eikä sinne saa tuoda huolia ja murheita vai mitä sanotte tästä tekstistä? Jos minulla on enemmänkin huolia niin, miten voin valita vain ja ainoastaan yhden huolen, jolla pyyhin jalkani?  Vai onkohan tässä sama ajatus kuin siinä, että kirjoitat huolet ja murheet paperille ja sen jälkeen poltat sen -> sen jälkeen kun olet pyyhkinyt jalkasi huolella, voit unohtaa kyseisen huolesi.