Mitä voisi antaa lahjaksi ystävälle, jolla on jo kaikkea ja joka on niin monitaitoinen, että osaa tehdä itse vaikka kotiinsa ovenkahvat?  Hetken päätä raavittuani keksin tehdä hänelle muistokirjan meistä ja meidän ystävyydestä, sillä sen lisäksi että täytimme tänä vuonna 30 vuotta,  meillä on myös ystävyyden 25-vuotisjuhlat :)

Tässä hieman otteita tuosta muistokirjastaMuistokirjaan tuli valokuvia, muistoja, tarinoita, runoja ja mm. Katri Ylanderin Välitunnilla laulunsanat

"En oo pitkään aikaan nähnyt sinua
Enkä haluu tehdä tästä mitään asiaa
Sinullakin on kai jo oma elämä
Ja minullakin hauskaa ollut on
Mutta muistatko vielä sitä tunnetta

Kun katselit mua välitunnilla
Ja seurasin sua kotiin illalla
Missä mahdat olla nyt
Kun vuodet on menneet
Ja muistelen sua välitunnilla

En oo pitkään aikaan kuullut sinusta
Sä asut varmaan jossain kaukana
Muistaisitko minut vielä helpolla
Jos kävelisin vastaan kadulla
Hei kaipaatko koskaan sitä tunnetta
"


 Nuo laulunsanat liittyvät meidän ottamiin kuviin pojista, joihin olimme koulussa syvästi ihastuneita :) Paljon jäi muistokirjaan vielä laittamatta ja tyhjiä sivujakin kirjaan jäi, mutta kirjaa on tarkoitus täyttää muistoilla ajankuluessa. Uskonpa, että tuoreimmat muistot saadaan kirjaan ystäväni järjestämistä huikeista juhlista, joissa musiikista vastasi LiveDJ ja esiintyjinä toimi sirkustaiteilija jonglööraustemppuineen, taikuri korttitemppuineen ja koko illan kruunasi pihalla järjestetty tulishow! Aivan huikeeta ja paljon kallisarvoisia muistoja lisää! :)