Kodin eteinen sai uuden ilmeen. Meidän eteinen on pieni ja ongelmana oli siellä täällä lojuvat kengät. Kengille ei oikein ollut muuta paikkaa kuin pieni lokerikko ja korkea arkku, josta oli tooosi kätevä aina penkoa kenkiä. Etenkin niinä hetkinä kun oli muutenkin kiire :P Ideoitiin ja etsittiin eteiseen vaihtoehtoja miten saisimme taltutettua kaaoksen. Kaappia emme eteiseen halunneet, sillä se olisi kaventanut eteistä vielä enemmän käytävämaisemmaksi. Yhtenä vaihtoehtona mietimme suurta arkkua, joka voisi toimia sekä säilytystilana, että tarvittaessa istuimena. Emme kuitenkaan löytäneet mieleistä ja joku siinä arkussakin vaan tökki.

Sitten satuin selaamaan Ikean kuvastoa ja kas, sain idean! Viikko- pari viikkoa ja eteisen kaaos oli taltutettu. Nyt meillä on eteisessä kestävät kenkähyllyt :)

Kengille on omat paikkansa, eikä niitä tarvitse jättää sinne tänne lojumaan. Appi teki hyllyt, minä maalasin ne sävylakalla appi ja  mies kiinnittvät kiskot seinään kiinni ja mies kiinnitti hyllyt.  Nyt on eteinen ihanan tilava, ovi aukeaa kunnolla eikä ensimmäisenä pistä silmään kamala kaaos :)

 

Kun kerran maalaamisen makuun taas päästiin, niin sitten maalattiin vähän lisää. Löysin kaapista vanhan O'boy -kaakaopurkin, joka sellaisenaan oli aika luotaantyöntävä :P Spraymaalilla sain aikaan aika kivan pitsikuvion. Nyt kehtaa purkkia pitää esilläkin :)