Aloitin viikonlopun aikana tekemään Wingspania ja lyhennetyt kerrokset tuottaa tuskaa. Olen neulonut  ja purkanut, niin että lanka pöllyä. Lanka alkaakin jo muistuttamaan jotain rotan rykimää hamppua. Muuten ohje on ihan selkeä, mutta lyhennettyjen kerroksien välille tulee ikäviä reikiä, vaikka olen kokeillut kiertäen neulomista ja langan kiristämistä. Vielä kerran kokeilen lyhennettyjen kerroksien tekemistä langankiertojen avulla. Jos se ei sittenkään onnistu niin antaa olla sitten vaan.  

Täällä alkaa koulukin vetelemään viimeisiään. Parin viikon päästä pitäisi saada 3 kurssia päätökseen ja opinnäyteyö hyvälle alulle, mutta aika ei vaan tunnu riittävän kaikkeen. Itsepähän olen itseni tähän jamaan ajanut, mutta toisaalta, olen useamman kerran havainnut tarvitsevani sopivasti kireitä aikatauluja ja tekemistä, jotta tehokkuus säilyy. Tylsistyn ja masennun helposti, jos on liian vähän tekemistä ja stressivapaata aikaa. Toisaalta taas liiallinen stressi saa taas minut ihan jumiin ja lamaantuneeseen olotilaan, jolloin ei onnistu kuin itku-potku-huuto-raivarit.

Tänään on hyvin edetty tehtävissä ja illan voi taas käyttää hyvällä omalla tunnolla neuloosin ja purkoosin parissa :P 

Tämän tahdissa on hyvä joko uurastaa koulutehtävien parissa tai vetästä treenit. Ihan sama kumpiko, hiki tulee joka tapauksessa, mutta tämä kappale saa  hyvän tsempin päälle ja hymyilemään :)  Joka kerta tätä kuunnellessa nousee iho nautinnosta kananlihalle ja tuntuu, ettei karvat laske ainakaan viikkoon :)  Ei muuta kuin volyymit kaakkoon!