Muistakaa, hyvät ihmiset kiinnittää kunnolla polkupyörät auton perään! Ei riitä, että se on telineellä, vaan käytäkää köyttä, mustekaloja tai jotain muuta millä sidotte sen kiinni. Tänään nimittäin oli vähällä käydä hassusti.

Edellämme ajoi auto, jonka perässä oli kuljetustelineelle nostettu polkupyörä. Päästiin alueelle, jossa oli 80 km/h nopeusrajoitus ja polkupyörä tipahti telineeltään suoraan eteemme.Siinä se pomppi ja vieri tiellä hetken sinne tänne, kunnes lopulta lennähti meidän kaistalta keskiviivalle. Onneksi meillä oli edellä ajavaan hyvä turvaväli, sillä tie oli jäinen ja liukas ja piti saada väistettyä sekä poukkoilevaa pyörää että muuta liikennettä ja säilytettyä ohjattavuus.

Onneksi myös meidän perässä tuleva auto oli pitänyt turvaväliä eikä törmännyt meihin tai tiellä lojuvaan pyörään. Sillä tiellä on kuitenkin paljon liikennettä, joten toivottavasti kuljettaja sai pian käytyä noukkimassa menopelinsä tieltä. Heti kuljettaja sen kuitenkin havaitsi ja pysäytti autonsa tienviereen. Sen verran otti pyörä iskua, että todennäköisesti se on entinen pyörä.

Kylläpä säikäytti!


Tässä vielä  kuva siitä, miltä säärystimet näyttää jalassa