Tänään olen tällä energiamäärälläni istunut neulomaan ja monta senttiä olenkin saanut tätä tuotostani taas eteenpäin. Työ etenee nopeasti kun oppii mallineuleen ulkoa. Ainoastaan kavennuksien kohdat ja määrät pitää luntata ohjeesta. Puikot kilkkaa taas kivasti :) Katsoin tuossa äsken Ninnin neuleblogissa olevan linkin tv-haastattelusta, kun uutisissa oli juttua neulomisesta. Naureskelin siinä samalla kun Martikaisen Urpo sanoi "Neulominen on muotia." ja täällä samalla käy kova kilinä :) Voin siis hyvällä omallatunnolla sanoa olevani muodikas tai ainakin muodissa mukana.

Monta päivään olen yrittänyt saada itseäni setvimään kaikki nuo jämälangat, että tietäisin kuinka paljon mitäkin lankaa on. Kaikki langat on aivan sotkussa enkä tiedä selviänkö saksitta tuosta hommasta. Kohta koko laatikko on yksi kirjava pallo.. Pitäisi keksiä joku niksi miten saisin nuo lankakerät pysymään siisteinä ettei langanpäät karkaile ja sotkeudu toisiinsa. Ideoita kenelläkään?

Eilen sain valmiiksi yhden käsityön, jonka olin unohtanut aivan täysin. Vaatekaapin perukoilta löytyi vaaleansininen toppi jonka virkkaamisen aloitin jo viime talvena. Ainoastaan nyörien virkkaaminen oli jäänyt tekemättä ja nehän eilen sitten sain virkattua. Topista tuli.... ihan jees. Ei siitä voi enempää sanoa. Väri oli kaunis. Mikä siis vialla? Noh, ensinnäkin se toppi muodostuu yhdestä isosta virkatusta palasta. Minun vartalolle ei sellainen malli käy. Sen totesin eilen. Korostaa liikaa vääriä paikkoja. Olkaimet olin kiinnittänyt liian lähelle toisiaan eli hankasivat oikein mukavasti kaulaa. Saas nähdä ottaisin olkaimet pois ja virkkaisin toisen samanlaisen palan ja siinä olis tyynyliina :) Ei sille muutakaan käyttöä taida olla. Yritys hyvä kymmenen, tulos huono nelonen.