Tiedättekö mikä tämä on?
"Baa-ba-da-baa-ba-da-baa-ba-da-baaaa-baaaa-baaaa-weeeee-
ring-ring-di-dingdingding-ring-ring-ring-di-dingdingding.."
No sehän on tietysti Crazy Frog  Axel F. , joka soi mm. Nrj:llä. Tyttö on aivan hullaantunut varpaan päistä hiusten latvoihin saakka tuohon sammakkoon ja tuohon kappaleeseen! Sitä pitää soittaa nonstoppina niin kauan kunnes tyttö on saanut rokattua väsähdykseen saakka. Vaikka  telkkarista tulee ihan muutaman sekunnin mittainen mainos jossa on tuo kappale tai sammakko , niin jo vain kuuluu "Tassii, tassii" = tanssitaan, tanssitaan. Kauas taakse siis jäi Ella ja Aleksi sekä Scnappi. Ne on tytön ilmeestä päätellen jo aivan vanhaa kauraa. Ihan legendaa.

Miten voikin olla näin ristiriitainen olo? Siis on aivan ihanaa kun sataa vettä ja on vähän viileämpää! Tuo sateen ropina on niin rauhoittavaa ja rentouttavaa ettei toista. Kuitenkin sisuksissa jäytää harmistus, kun ei päästy ulos. Päivän hiekkalaatikkokeskustelut ja tytön leikittäminen väsymykseen saakka jäi pois sateen vuoksi. En olisi koskaan voinut kuvitellakaan, että joskus harmittaa kun sataa vettä. Aina ulkoa tullessa tyttö on ihan valmista pässinlihaa suoraan päikkäreille ilman sen kummempaa nukuttamista. Tänään sai sitten vähän taistella ja hipsuttaa kämmeniä, että pienet silmät menivät kiinni.

Onkohan keksitty jotain äänitettä, johon olisi nauhoitettu sateen ropinaa ja mahdollisesti ukkosta? Onhan niitä kaikkia laineiden liplatuksia ja merten pauhua lokkeineen, mutta entäs rentouttava sade ja ukkonen? Olisi suorastaan nautinto päästä keskellä talvea kylmään saunaan makoilemaan omassa rauhassa ja samalla kuunnella kuulokkeet korvilla kun vettä tulee ja jyrisee. Siihen voisin vaikka nukahtaa.

Käsityöblogi ei ole käsityöblogi ilman jotain mainintaa aiheesta ja se tulee tänään tässä: Huivi on valmis! Eilen sain pääteltyä työn ja tehtyä hapsut. Nyt pohdin että josko virkkaisin vielä samasta langasta ison ruusun. Ruusun taakse voisi kiinnittää hakaneulan ja sillä halutessaan kiinnittää huivi kiinni, jos ei halua lepuuttaa sitä olkapäillään/hartioillaan, sitä kun ei oikein voi laittaa solmulle että se samalla näyttäisi kauniilta.

Kun en osannut päättää kahdesta työstä kumman teen, niin otin sitten "tiskin alta" kolmannen ja aloin väsäämään mallitilkkua tytön pitsistä kietaisuneuletta varten. Kerrankin teen jotain tytölle. Mukava välillä tehdä pienempiäkin töitä :)