Päätin tänään ottaa kuvia kaarrokeneuleesta, joka on nyt hyvää vauhtia kirjoneulevaiheessa. Kirjoneuleen neulominen onkin ollut helpompaa kuin odotin eikä (ainakaan vielä) ole tullut tuskaista turhautumisen tunnetta osaamattomuuden edessä. Itseasiassa tähän asti olen vaan ihastellut kätteni tulosta ja nauttinut siitä miten rivi riviltä paitaan syntyy erivärisiä kuvioita.

Otin kameran ja huomasin, että kamerasta on patterit lopussa. Ei siinä mittään. Ajattelin, että kyllä se sen pari kuvaa antaa ottaa näilläkin paristoilla. Sain tosiaan otettua pari kuvaa, kunnes kamera alkoi temppuilla. Ensin kamera sammui jokaisen kuvanoton jälkeen. Kuvat kuitenkin tallentuivat kameraan, joten ei hätää.

Sen jälkeen kamera alkoi temppuilemaan hieman lisää sammuttamalla kameran aina kuvanoton yhteydessä. Aina kun salama räpsähti tai kuului se kuvanotto ääni, kamera sammui eikä kuva tallentunut kameraan. Jei.

Kävin vaihtamassa patterit ja laitoin kameran päälle. Edelleen kamera vilkutti pariston vaihto symbolia. Sain kuitenkin otettua pari hätäistä kuvaa. Vaihdoin jälleen paristot. Nyt kamera meni päälle ja sammui samantien. Kokeilin tätä useamman kerran ja päätin vielä kerran kokeilla paristojen vaihtamista. Jospa se vika olikin niissä paristoissa. Tämän pariston vaihtamisen jälkeen kamera ei mennyt päälle ollenkaan. En saa otettua kuvia enkä siirrettyä niitä koneelle.

Rikki mikä rikki. Se pitää viedä ehjentämöön.