Edit: Ja nyt oksentaa allekirjoittanutkin... Jouluaatto on niin herttainen....Ei voi mitään.

Neiti alkoi eilen illalla oksentelemaan ja sitä showta onkin jatkunut tähän päivään saakka.Pyykkikone laulaa, sohvasta on tehty väliaikainen peti ja toiselle pedille on raivattu tilaa tytön sängynalta. Hän voi sitten valita haluaako makoilla muiden kanssa vai omassa rauhassa.

Eilen ei tyttö suostunut juurikaan ottamaan suuhunsa mitään ja kaikki vähäinenkin neste tuli oksentamalla ulos. Tytöltä oli aivan veto pois ja hän vaan nuokkui, ymmärrettävästi. Tänä aamuna hän oli ihan pirteä ja jaksoi vähn innostua aamun Kelju K Kojootin ja Maantiekiitäjän seikkailuista, mutta pian hän meni aivan veteläksi. Hän ei jaksanut istua tai edes kävellä. Puolenpäivän aikaan hän oksensi varmaan kaiken sen mitä olimme saaneet vaivalla syötettyä ja juotettua. Oli sen verran runsasta pahoinvointia ja pissavälit 10 tuntia, joten pakattiin tarpeelliset tavarat ja kiikutettiin tyttö lääkäriin.

Lääkäri tutki ja kyseli. Mitään merkkejä ei vielä ollut kuivumisesta ja hän antoi ohjeeksi juottaa sitä mikä vaan alas menee välittämättä siitä onko se maitoa tai jotain sokerillista. Huomenna voidaan kokeilla kiinteää ruokaa.  Nyt tosin tyttö kykeni syömään pari namua ja jäätelöä kuulema tekisi mieli, joten kai sitä voi pienen annoksen antaa.  Velliä ja lasten soseruokiakin on kaappiin varattu varmuuden vuoksi, että jos jossain vaiheessa edes ne menisivät suusta alas. Saimme vielä varmuuden vuoksi lähetteen lastenpolille, jos tytön tila huononee tai jos meille tulee epävarma olo, että pitäisikö käyttää lääkärissä va ei. Toivottavasti hän nyt toipuu pian.

Tänään ei siis lähdetä joulun viettoon vaan katsotaan tilannetta uudelleen huomenna. Varmuuden vuoksi ostettiin vähän ruokaa, jos joudummekin jäämään tänne. Joulusta kielii pieni muovikuusi, joulutähti sekä hyasintti. Ei meillä oikein joulutunnelmaan ole vielä päässyt, mutta katsotaan nyt että missä sitä joulua vietetään.

Jos me ei päästä Joulun luo, niin kutsutaan Joulu meidän luo.