Se on kuulkaas sillä lailla, että tää rouva ei malta enää olla paikoillaan sohvan ääressä kutimet kädessä. Työkavereiden mukaan sen huomaa hoikistuneesta kropasta :) Syytä on huomatakin, sillä painoa on pudotettu about 7 kg ja vyötäröltä on kadonnut 10 cm. Ja hiustenleikkauksen jälkeen näytän kuulema hoikalta ja nuorekkaalta. Oi tätä onnea ja autuutta! :)

Ihana mahtua sellaisiin vaatteisiin mihin ei ole mahtunut vuosikausiin tai koskaan (on joskus tullut ostettua halvalla liian pieniä vaatteita ihan vaan koska ne oli niin kauniita )

Tähän on päästy uudella, hyvä hiilihydraattisella ruokavaliolla, työmatkapyöräilyllä (6 km/suunta), crosstrainer -harjoittelulla tv:tä katsellessa sekä lenkkeilyllä.  Vielä keväällä tuntui 1 km hölkkälenkkikin aivan kidutukselta. Nyt kun kunto on parantunut olen tehnyt jo 6-7 km hölkkälenkkejä. Eilen yllätin itseni tekemällä 5 km:n lenkin juoksuvauhdilla :)

En olisi koskaan voinut uskoa jääväni liikuntaan koukkuun, mutta kyllä 2-3 pvän välein jalat käyvät sen verran levottomiksi, että lenkkipolulle on lähdettävä energiaa kuluttamaan.