Tässä on kuva meidän prinsessan huoneen seinustalta. Aikaisemmin tavarat seilasivat ympäri pöytää ja kaikki levyt putosivat seinähyllyltä aina alas. Nokkela äiti sai asiasta tarpeekseen ja järjesti asian.

837949.jpg

Työtason päälle nostetty pikkuhyllykkö on minun vanhan koululaispöydän toinen pääty. Siihen mahtui kaikki levyt, tytön rakkaat Pez- karkkikoneet, korurasiat ja muut tärkeät tavarat ja alaosaan mahtui läpinäkyviä karkkilaatikoita täynnä kaikkea pikkutavaraa.

Seinähyllyn päällä oleva ilmoitustaulu on se minun tuunaamaa prinsessataulu, josta tyttö on vieläkin aivan haltioissaan. Olin jo aikeissa tuhota korkkitaulun polven päällä pieniksi palasiksi, kun sain idean edes kokeilla taulun maalaamista. Onneksi kokeilin sillä ilmoitustaulu sai jatkoaikaa :) Suurin osa tavaroista on tullut Prinsessa -lehden mukana. Kruunut olivat menneet rikki (pidikkeet ja pääpannat olivat poikki, mutta koristeet olivat tallessa) ja olivat jo roskiksessa, mutta kaivoin ne esiin kun niille muuta käyttöä. Mukana on myös rakkaat joululahjaksi saadut korut sekä serkkutyttöjen kutsukortti syntymäpäiväjuhliin.Tauluun laitetaan lisää tavaraa aina sitä mukaa kun tyttö löytää jotain kaunista tauluun laitettavaksi. Sitten kun prinsessa-aika menee ohi, niin valkoista ilmoitustaulua voi täyttää muilla haluamillaan tavaroilla, kuvilla jne.  Nyt tyttö kelpuutti esille laitettavaksi myös serkkujen tekemän virpomisvitsan, kaikki kauniit avainkaulanauhat, minun tekemän huovutetun Legs -pupun sekä kimaltavat juhlakengät.

Myös pöydällä näkyvät kynäpurkit on niitä minun maalaamiani. Pohjana on savinen kukkaruukku, jonka pohjamaalasin valkoisella spraymaalilla. Kuviot on maalattu vesiväreillä ja rajattu mustalla tussilla. Pinnalle suihkutin vielä spraylakkaa, joten vesiväreillä piirretyt kuviot säilyvät pinnassa eivätkä tuhraannu käsissä.

Vihreän pikkurasian virkkasin muovinarusta ja siellä säilyvät kaikki tytön vahakynät. Nurkassa vielä jököttää muovilaatikollinen piirustuspaperia ja värityskirjoja. Niille pitäisi vielä keksiä jokin fiksumpi ja siistimpi säilytystapa.

Meinasin laittaa kuvan vielä siitä tytön kirjahyllystä, joka on myös tuunauksen alla, mutta laitanpa sitten kun projekti on kokonaan valmis. Kirjahyllyn alaosasta on toinen ovi valmis, mutta toinen ovi odottelee valkoista pintaa. Yläosastakin puuttuu vielä jokin verhosysteemi, sillä en tykkää että siitä avohyllyköstä näkyy se kaikkien pelien sekasotku. Siitä kuva sitten kunhan se saadaan valmiiksi.

Tämmöstä tänne. Työnhakuprosessi jatkuu edelleen. Ei mitään uutta siltä rintamalta. Nyt en ole toviin päässyt edes haastatteluvaiheeseen. Yritys jatkuu ja toivon, että jossain vaiheessa minä pääsen työskentelemään.

*************************************

Edit:

Päätettiin tytön kanssa vähän leipoa. Laitettiin leipäset leivinliinan alle kohoamaan ja odoteltiin, että uuni valmistuisi.

"Äiti, lähettäiskös ulos?"
"Eihän me nyt voida kun kohta pitää laittaa ne leivät nettiin.. eiku uuniin."

Äsh. Lipsus lapsus.