Olen neulonut ja huovuttanut tämän laukun jo vuosia sitten, mutta en ole käyttänyt tätä varmaan kertaakaan. Laukku on ohjeen mukaan tehty, mutta se kutistui koneessa niin paljon, että tuohon mahtuu kännykän lisäksi vain avaimet. Lompakko vain sullomalla ja mielellään tyhjänä :P. Siis tosi käytännöllinen minunlaiselleni Maija Poppaselle, jonka pitää aina raahata laukussa mukanaan puoliomaisuutta.

Toinen syy miksi en ole laukkua käyttänyt on sen tylsä ulkonäkö. Mitään sanomaton, musta, hukkuu massaan... Siellä se on saanut olla kaapinperällä tarpeettomana.

 

Aikani pyörittelin laukkua ja mietin mitä ihmettä sen kanssa tekisin. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin kuitenkin vielä kerran antaa laukulle tilaisuuden. Halusin kokeilla neulahuovuttamista ja pinnan koristelua ja laukkuhan olisi testaamiseen mitä parhainta materiaalia. Ei haittaisi vaikka menisi pilalle, kun se ei ole lempilaukkuihin koskaan kuulunutkaan. Ja tällainen siitä tuli:

Neulahuovutuin pintaan koukeroita petroolinsinisellä mohairlangalla. Ompelin vielä koristeeksi erisävyissä kimaltelevia paljetteja sekä pieniä sinisiä helmiä.

Nyt ainakin siedän tätä laukkua silmissäni enkä potki ja runno sitä pois tieltä. Tässä ehkä  meidän pikkuneidille oiva hippalaukku :)