Olen nyt tätä paitaa neulonut jo useamman viikon ja saanut aikaan takakappaletta n. 26 cm. Mieheni eilen naureskeli, että eihän sulla tuon jälkeen ole enää tehtävänä kuin etukappale, hihat ja yhdistely. Hän yritti lohdutella sanomalla siihen päälle vielä, että kyllä se sun paita syksyyn mennessä valmistuu..


Tästä pitäisi tulla naisten empirelinjainen tunika ja eiköhän siitä tulekin. Joko teen suosiolla tai sitten itken ja teen... siis tällä hetkellä kovasti työn alla..

No ei jotain pahaa, jos ei jotain hyvääkin, nimittäin siivotessani kaappia löysin sieltä perukoilta tutun näköisen rottinkikorin. Kurkkasin sisään ja..... IHANAA!! Sieltä löytyi koko korillinen lankaa! Oli puuvillalankaa ja virkkauslankaa ja villalankaa, oli pastilliväriä ja moniväristä, oli valmiita peittoa varten neulottuja ruutuja ja ja ja ... oikea aarrelöytö!! =) Mieheni ei yksinkertaisesti käsitä miten se voi olla niin ihanaa löytää kasa sotkussa olevia lankakeriä. Ehkä minussa on sitten hitunen kissanverta. Eikös se ole niin että katit tahtovat leikkiä langoilla ;) mutta ei tätä voikaan ymmärtää kuin toinen himoneuloja. :) Nyt noita keskeneräisistä töistä saatavia lankoja sekä muita lankoja on varmaan oman painoni verran :) Samalla kertaa löysin myös kauan kadoksissa olleet muliinilangat, että ehkäpä tässä kevään ja kesän innostamana vielä alan tekemään ristipistoja, jos vaan tulee vastaan joku oikein motivoiva malli.