3 pupua on täysin valmiita, mikä tarkoittaa sitä että 11 pupua pitäisi vielä tikuttaa ja viimeistellä valmiiksi. Onneksi nämä ei ole kovin isotöisiä.

Yksi pupuneitonen sai ylennyksen prinsessaksi. Hän on nykyään niin kaino, että suostui maanittelujen jälkeen ainoastaan kurkistamaan piilostaan, jotta sain otettua kuvan
Tänä vuonna meidän neiti on ilman joulukalenteria, sillä tyttö ei oikein ymmärtänyt suklaakalenterin periaatetta. Ensimmäisen kalenterin hän söi parempiin suihinsa. Olimme liian luottavaisia ja jätimme sen alas, jotta tyttö pystyisi ihastelemaan muumikalenterin kuvaa. Eikä se sitten jäänyt pelkän kannen ihasteluun. Eräänä aamuna oli revityn kalenterin riekaleita olohuone täynnä ja tytöllä puolinaamaa suklaassa.

Joustin sen verran, että ostimme toisen kalenterin, joka sijoitettiin niin ylös ettei tyttö pääse siihen koskemaan. Samalla selitin, että: "Luukkuja avataan joka aamu yksi ja sitten kun on kaikki luukut aukaistu tulee Joulupukki". Osaatteko arvata miten kävi?  Tyttö oli hakenut tuolin, noussut sen päälle ja napannut kalenterin. Taas oli suklaat syöty heti kun vanhempien silmä vältti. Tällä kertaa tytöllä oli odotuksen täyteiset motiivit. Kun minä näin, että taas oli suklaat syöty tyttö sanoi silmät kirkkaana: "Nyt on kaikki luukut auki! Tuleeks nyt Joulupukki?" Niin, selityksestäni hänen mieleensä oli jäänyt ainoastaan: "..blaa blaa bla bla blaa...ja sitten kun on kaikki luukut aukaistu tulee Joulupukki". Kolmatta kalenteria ei hankittu.

Että näin.