Meistä sitten tuli yksi luku tilastoihin lisää, nimittäin jouduimme murtovarkauden kohteeksi. Meidän ja muutaman muun asukkaan varastoihin murtauduttiin. Onneksi siellä ei ollut säilytyksessä mitään kovin arvokasta rahallisesti tai tunnearvollisesti, mutta harmittaahan tuollainen ilkivalta ja omaisuuden penkominen. Lähtihän sieltä tavaraa, mutta onneksi saalis jäi kuitenkin pieneksi. Onneks ne ryökäleet eivät olleet päässeet mun lankoihin käsiksi, senkin ketaleet!! :)

Yritin äsken setvitellä jämälanka laatikkoa. Mission imbossible!! Miten ihmeessä ne langat voivatkin olla niin sotkussa? Luikerteleeko ne yöllä toistensa ympärille kuin kastemadot vai miten ne kerät on lähes puolikerää siellä sikinsokin yhtenä kilon myttynä? Osa lankakeristä on jopa purkautunut vyyhdeiksi eli tyttö on päässyt ottamaan lankakerän ja kaksin käsin vetässyt kerästä kimput lankaa ja siinä sitä sitten ollaan. Ehkä käyn joskus toiste tuohon hommaan. Sitten kun on enemmän aikaa ja pidemmät hermot.. eli ... öööö... tuota.. jää siis hamaan tulevaisuuteen.

Ja eikun käsityön kimppuun. Tämä edistyy huomattavasti nopeammin kuin edellinen työ. Nyt olen neljässä päivässä edistynyt jo huimat 21 cm ja neulominen syyhyttää nytkin sormenpäitä :) Hienoa! Tässä pitäisi alkaa etsimään laukun ohjetta että jos virkkaisin tai neuloisin itselleni juhlavan pikkulaukun. En vaan oikein tiedä mistä aloittaisin sen etsimisen, mutta löytyy jos löytyy.