Hienoa!! Lordi pääsi Euroviisujen finaaliin!!! Hyvä hyvä hyvä!!! Loistavaa! 

"Haat haat, alleuujaa!"
- laulaa minifani tyttö 2 v, 4 kk-

Tiedättekö muuten mitä siitä syntyy kun tuohtunut 2 v. löytää sakset ja äidin käsityön? Minä tiedän, valitettavasti. Siitähän syntyy kasa langanpätkiä ja riekaleinen topin alku. *huokaus*

Että mua suututti oma tyhmyys ja huolimattomuus >:(

*************

By the way, tuli tuosta Lordista mieleeni, että kävikö kenenkään muun hermoille eilinen Euroviisu lähetys? Suurin osa esiintyjistä oli minimini asuisia naikkosia, jotka keekoilivat lavalla ja pyörittivät takamustaan eikä ne osanneet edes laulaa saati esiintyä. Tuli mieleen, että onkohan näissä tapauksissa laulutaitoa yritetty kompensoida noilla naisilla, joiden pituudesta puolet on pelkkää säärtä ja painosta 3/4 tulee rinnoista?

Mikä ihme oli se Islannin ehdokas? Kuka sen oli päästänyt irti ja mistä? Apua... Jos sen oli oikeasti tarkoitus olla vitsi ja hyvä parodia niin pieleen meni. Minua ei ainakaa naurattanut. Lähinnä katselin suu auki tuota kummaa esitystä. Onneksi sitä ei tarvinnut nähdä kuin kerran. Huh.

Liettuan ehdokashan oli se kuuden miehen lauluryhmä? Se joka laulaa "We are the winners" tai jotain sinnepäin? Idea on hauska ja sai minut hymyilemään, mutta.. (nyt tulee Se Mutta:) minua alkoi loppua kohti henkilökohtaisesti risomaan se "we are winners, you are the losers, nän-nän-nän-nän-nää-nää.." -tyylinen laulanta. Tuli ihan mieleen kuusi pikkupoikaa hiekkalaatikolla. Hyvä idea oli mielestäni pilattu liiallisella lällättelyllä.

Mielenkiinnolla odotan lauantaista finaalia, jotta näen ja kuulen kokonaisuudessaan kaikki finaaliin pääseet kappaleet. Tähän asti ei mikään ole vetänyt vertoja Suomen kappaleelle, mutta Ruotsin esitys teki minuun vaikutuksen. Kappale oli hieno, esitys sopi täydellisesti musiikkiin ja laulajatar oli todella kaunis. Ruotsista tulee kova meille kova "nakki".