Maanantaina aloin väsäämän ystävistä parhaimmalle syntymäpäivälahjaa. Hänen lempivärejään on vaaleanvihreä sekä vaaleanpunainen, joten siitä yhdistelmästä syntyi tällainen:Ohje: Uusin Yhteishyvä -lehti
Lanka: Novitan Tennessee
Menekki:  n. 130 g
Koukku: 2,5
Korkeus: 22 cm
Leveys: 29 cmOhjeen mukaan laukku oli tehty Samos Lollipopista, mutta vaihdoin sen Tennesseehen. Näin ollen laukusta tuli pienempi, mutta juuri sopivan kokoinen, jotta sinne mahtuu muotitietoisen naisen välttämättömimmät tavarat ;)

Lehden ohjeen laukussa ei ollut tuota nauhaa, vaan virkkasin sen ihan omalla mallilla ja pujottelin väleihin. Näin laukusta tuli hieman juhlavampi. Virkkasin myös pari kukkasta. Ottamalla nauhan pois ja kiinnittämällä kukat pienillä hakaneuloilla, saa laukusta hieman kesäisemmän tyylisen.

Ja seuraavaksi pitää tehdä itselle samanlainen. :)Kukkien ja nauhan lanka: Novitan Kotiväki
Koukku: 2,5
Pienen kukan ohje: oma
Suuren kukan ohje: löytyi Vilman Sisäinen villapaita -blogista


Arvatkaas muuten mitä meillä tehtiin viime yönä kahden aikaan?
Sängyllä maatessani mies teki  yllättäen aloitteen kuiskaamalla korvaani: "Opettaisitko mua virkkaamaan?" Sing Halleluja!!  Sattuipa siinä olemaan sopivasti tuota lankaa ja koukku lähellä. Mies oppikin tosi nopeasti virkkaamaan ketjusilmukoita ja kiinteitä silmukoita. Tänään hän lupasi perehtyä vähän paremmin virkkaamiseen ja katsotaan vähän tuota taktiikkaa  mies kun on vasenkätinen. Meillä oli oikein rattoisa aamuyön hetki kun virkattiin siinä sängyllä ja maattiin mahallamme :))