Tässä on kuvia tekemistäni joululahjoista. Vähän myöhässä, mutta kuitenkin:)

Siskoni halusi itselleen pipon. Siinä piti olla palmikoita, tupsu ja väriltään neonpinkki. Se ei saanut olla päänmyötäinen (onko tuo edes oikea sana?), noh siis semmonen kiree myssy, vaan sen piti nuorisotyyliin olla semmonen hiippapipo :)

Tässä se nyt sitten on. Vinkkiä otin vähän Novitan piponmallista, mutta kyllä tää on syntynyt omissa käsissä ihan yritys-erehdys -tyylillä.

Lankaa en nyt ihan tarkkaan muista, sillä minun langat on parvekkeella pakastumassa, sillä pelästyimme kodissamme olevan tuholaisia, mutta toivottavasti pelkomme on aiheeton :/

 

Toinen lahja tuli veljelleni. Tällä kertaa veli ei saanut pehmeää pakettia, vaan paketista paljastui tällainen 40 x 70 taulu. Ostin Biltemasta maalauspohjan, jonka päälle pingotin kankaan ja kiinnitin sen huonekalunitojalla. Veli sai näitä kaksi, mutta koska olivat niin samanlaisia, niin kuvasin vaan niistä toisen. Kangas on ostetu KodinYkkösestä.

 

Äitini taas sai uudet villasukat. Tällä kertaa kaksiväriset polvisukat ohuesta Novitan Tico tico -langasta. Koko 37-38.

 

 

Ja tajusinpa juuri, että teinhän minä toisellekin veljelle mustat lapaset violeteilla tähtikuvioilla, mutta en sit muistanut ottaa niistä kuvaa. Tollo! *facepalm*