Valmista tuli justiinsa! Tähän olen enemmän kuin tyytyväinen! Valitan kuvan huonoa laatua, mutta olosuhteiden pakosta jouduin turvautumaan kamerakännykkään..


Lehti: Moda 3/2005
Lanka: Musta Novita Nalle
Menekki: 450 g eli vähemmän kuin ohjeessa oli mainittu. Viimeistä kerää en joutunut edes aloittamaan.
Puikot: 3 1/2 ja 4
Aika:  noin 2 viikkoa

 Koko on ihan napilleen sitä mitä halusinkin. Anopilta joululahjaksi saatu Stich 'n Bitch -kirja on osoittanut tarpeellisuutensa, sillä tässä sen kirjan ohjeiden mukaan ompelin olkasaumat kahden puikon ja neulan avulla silmukoimalla, opettelin uuden tavan ommella sivusaumat sekä hihojen kiinnityksen. Olkapään ja hihan kiinnitys onnistui satakertaa paremmin kuin aikaisemmilla kerroilla eivätkä saumat vedä missään vaiheessa kieroon. Hidastahan tuo oli, mutta kyllä se kannatti. Nyt on yhtä väsynyt ja onnellinen olo kuin aikoinaan synnytyksen jälkeen. Olo on onnellisen seesteinen :)

EDIT klo 12:00: Laitan paremman kuvan kunhan saadaan tämän pöytäkoneen USB-portit toimimaan. Nyt ei saada kamerasta kuvia ulos. Tämän kuvan sain siirrettyä miehen työkoneen kautta tänne. Siinä ei valitettavasti ole kameralle sopivaa ohjelmaa, joten en saa vielä hetkeen parempia kuvia tänne.  Lisäsin myös nuo paidan "tekniset tiedot" tuonne kuvan alle.