Kiitos kaikille, jotka kävitte juhlissani piipahtamassa! :) Täytyy emännöidä joskus toistekin, kun juhlat olivat noin onnistuneet ;) Rääppiäisiä vielä vietellään eli jos joku ei ehtinyt juhliin mukaan niin kahvia tarjotaan vielä tarvittaessa näin virtuaalisesti :)

Tänään sain oikein kuningatar kohtelua, sillä kaksivuotias tyttäreni valmisti minulle aamupalaksi voileivät, joita söimme kera kahvin ja jogurtin parvekkeellamme. Tyttö piti huolta siitä, ettei leivistä puutu rasvaa tai rautaa. Kurkun kohdalla oli ilmeisesti iskenyt jonkinsortin pihiys, sillä sitä löytyi leiviltä melkoisen niukanlaisesti ;)


Kevät-huivi edistyy, mutta olen ongelman edessä. Miten ihmeessä saan mitattua huivin leveyden kun pyöröpuikkojen mitta on 80 cm ja huivi on paljon leveämpi? En saa levitettyä huivia ja pikku hiljaa mittailemalla pätkä kerrallaan en saa koskaan luotettavaa tulosta. Vähänkö harmittais, jos huivista tulee vahingossa 120 cm leveä nysä, jolla ei sitten tee mitään kun sitä ei saa nätisti kiinni.

Hirveästi haluttaisi alkaa virkkaamaan tytölle kesäksi lierihattua Novitan kesä/2006 ohjeella sekä neuloa pyörä liina, sillä en ole koskaan ennen sellaista kokeillut neuloa. Nythän meillä olisi pyöreä parvekepöytäkin, jolle liina laittaa :)