Minulla on uusi vappuponcho!! Kuvassa kaikki hienot värit ei näy, mutta ponchon lanka vaihtuu vaaleansinisestä turkoosiksi ja siitä edelleen siniseksi. Ihana kevätvaate! :)


Malli: virkkausmalli Novitan talvi 2005
Ponchon malli: oma
Koukku: 3,5
Lanka: Novitan Nalle Colori
Menekki: n. 1 1/2 kerää
Aika: 6 päivää

************************************

Nyt kun kerran pääsin kuvauksen makuun, niin otanpa osaa vielä yhteen kuvameemiin. Herkku tarjosi tällaisen meemiherkun.

Ota kuva viidestä kotonasi olevasta asiasta/esineestä :

1) Hienoin kirpparilöytö
2) Hyväntuulisin taulu/esine
3) Tarpeettomin käyttöesine (siis ei-koriste)
4) Poliittisesti epäkorrektein esine
5) Liikuttavin tai tunnearvoltaan suurin esine

1) Hienoja kirpparilöytöjä on niin monta, että niitä oli lähes mahdotonta laittaa paremmuusjärjestykseen. Olisin ottanut kuvan viimekertaisesta löydöstä, lampunvarjostimesta, joka on valkoista punakukallista kangasta, mutta se koristaa tällä hetkellä vanhempieni olohuonetta. Kotoa löysin sitten kuitenkin viimekerralla mukaan napatut limenvihreät paneeliverhot. Kuvassa väri on vääristynyt eli nuo verhot ovat luonnossa todellakin limenvihreät :)

3) Samassa kuvassa näkyy myös tämä esine on varmasti kotimme tarpeettomin käyttöesine: Vaiva. Nimensä tämä sai siitä kun meidän kaikki juustohöylät olivat pesussa ja mies joutui jyystämään juustoa tällä mikättimellä. Kaikki juusto piti syödä pois, kun se oli vaivalla leikattu ;)



2) Hyväntuulisin taulu/esine
Näitä on myös monta, mutta kaikkein parhaiten minut saa hyvälle tuulelle tämä joskus muinoin syntymäpäivälahjaksi saatu juliste. Tämän oven takana nukkuu lapsellista porukkaa ;)



4)Poliittisesti epäkorrektein esine
Tämä on ainoastaan epäkorrektein esine. Kuolleessa ruohosipulissa ei ole mitään korrektia, etenkään kun se nuokkuu keittiön kulmahyllyssä..



5)Liikuttavin tai tunnearvoltaan suurin esine
Ne ovat nämä kaksi kuvaa. Kuvassa vasemmalla on ensimmäiset otokset tytöstä, tai siinä vaiheessa vielä työnimeltään Rane :) Ultrakuvissa Rane vastaa raskausviikkoja 7+3 ja on mitaltaan 1.13 cm. Pienen pieni toukka :) Kuvassa oikealla samainen "Rane" muutamien viikkojen ikäisenä. Ilme kertoo työvoitosta kun hän sai ensimmäisiä kertoja päänsä nousemaan alustasta ja pidettyä sen ylhäällä muutaman sekunnin ajan. :))  (Nykyään tuo Rane vastaa ikää 2v+4kk ja pituutta on about 90 cm. Hyvin pysyy pää pystyssä ;) )