Ystävänpäivän kunniaksi vaihdoin kädentaidot neulomisesta toiseen ja kerrankin valmistin ruuan alkutekijöistään itse eli suikaloin lihat, kuorin ja pilkoin kaikki kasvikset. Monen vaiheen ja pitkällisen haudutusajan jälkeen meillä syötiin juhlallisesti gulassia, johon lihat haudutettin punaviiniliemessä. Tuli uskomattoman hyvää. Toisaalta mitäpä muuta sitä voi odottakaan ruualta joka sisältää viiniä sekä kahta erilaista punaista lihaa. Tunnen oikein miten verisuonet huutavat armoa ja nitisevät liitoksistaan. Tämän vuoksi meillä tänään maistetaan ensimmäistä kertaa miltä maistuu tulinen linssikeitto.

Ajattelin vihdoinkin pistää kasvamaan myös chilinsiemeniä sekä yön yli liotettuja kuivattuja herneitä. Niistä herneen varsista saa ihanaa makua salaatteihin ja ruokiin, sikäli mikäli niitä kukaan löytää. Minä käyn syömässä noita herkkuja suoraan purkista heti kun ovat kasvaneet vähänkään pidemmiksi. Chilit ovatkin sitten ihan uusi tuttavuus. Täytyy katsoa saanko mitään kasvamaan.

Sain eilen ystävänpäivän kunniaksi mieheltäni tulppaanikimpun. Ihania värikäitä tulppaaneja! Tuolla ne kaunistavat keittiötä Cupido -maljakossa. :)