Tässä uusi projekti, jota aloin väsäämään välipäivinä. Epämääräinen kasa, jotain kummallisia osasia...


..palojen uudelleenjärjestelyn jälkeen niistä alkoi muodostumaan ihan Pupun näköinen! :)



Sain sitten mummoltani vähän "ennakkoperintöäkin". Nimittäin sängynpeiton, jota minun pitäisi jatkaa. Tätä peittoa on aiemmin virkannut sekä isänäitini että isänäidinäitini. Nyt minun pitäisi jatkaa tämän tekemistä ilman ohjetta ja saada tästä sängynpeitto.Lankana tässä on Kalalanka, jota toivottavasti vielä on markkinoilla. Väriltään tämä peitto on keltainen eikä luonnonvalkoinen niin kuin kuvasta voisi äkisti luulla.



Tämä suhteen alkuaikoina neulottu paita taas sai purkutuomion. Mies ei pidä mallista enkä minä väristä. Siispä puran langat uusiokäyttöön ja alan neulomaan miehelle toisenlaista villapaitaa. Kaulus tästä on jo purettu ja tätä nykyä myös toinen hiha. Kivat palmikot, mutta..



Sain minäkin jotain itsetehtyä joululahjaksi!! Nimittäin jääkaappimagneetteja, joista voin muodostaa kivoja lauseita jääkaapin oveen. :) Ystäväni teki niitä meille kokonaisen rasiallisen, jotta meiltä ei sanat lopu eikä niitä syödä vaikka jääkaapin ovessa ovatkin ;)



Samoin tyttömme sai samaiselta ystävältäni itsetehtyä lahjaksi! Viisi eläinhahmoista sorminukkea:kana, possu, kettu, pupu ja koira! Sieviä kuin mitkä ja toimii hienosti leikeissä! :D


Takana näkyy vielä hännätkin!


Tällainen kuva kertomus tällä kertaa. Ensi kerralla sitten taas enemmän juttua, vähemmän kuvia :)