Meillä on nyt tapahtunut pieniä uudistuksia. Olohuone näyttää nykyään eteisestä katsottuna tältä:Ja television vastakkainen seinä:


Tai siis näyttäISI tältä, jos meillä OLISI siistiä. On rauhoittavaa katsella reilun viikon vanhoja kuvia ja todeta, että onhan meillä joskus ollut siistiäkin.. Enää ei ole ikkunoissa noita vaaleita verhoja, sillä sain ommeltua ja laitettua ikkunaan ne sydänkuvioiset verhot. Niistäkin olisi voinut olla kuva, jos meillä olisi ollut edes hieman kuvauksellisempaa.

Tarkkasilmäiset saattoivat havaita ylemmässä kuvassa lankojeni sijapaikan. Meillä se on kehto. Yleensä siinä kiikutetaan rakasta lasta, minulla on niitä kyydissä kasapäin. Eikä tuossa tosiaan ole kaikki, ehei! Tässä vielä toinen kaappi, jossa on ainoastaan MINUN tarvikkeitani ja harrastusvälineitäni lattiasta kattoon. Tuo kuvassa oleva työkalupakki tuli alas noin viisi sekunttia kuvanoton jälkeen.


Lisää lankoja löytyy meidän kuiva-aine kaapin alaosasta, mutta säästän teidän siltä kuvalta.
Vieläkö haluatte kuvia? Oukei! Saamanne pitää!

Yksi kappaletta epäonnistuneita lapashuovutuksia: Tässä lapanen ensimmäisen konehuovutuksen jälkeen. Kuten näkyy kokoa riittää vaikka molemmille käsille ja tuo peukalo on kuin tatti tuossa lapasessa. Kummallinen pyöreä pampula. Ja tästä piti tulla lapanen tilaustyönä työkaverille. Not.Viime lauantaina ja sunnuntaina käytin aikaani myös tämän työskentelyyn eli ensimmäinen käsipyyhe on valmis. Kuvio on kaunis, mutta tästä ei taida tulla luovutuskappaletta sillä
A) sininen lanka on villalankaa eikä puuvillalankaa ( en siis tiedä mitä tuolle ensimmäisen pesun jälkeen tapahtuu)
B) vihreä lanka on Tenneseetä ja harmittavasti langasta näkyy läheltä katsoessa koska kierteet ovat alkaneet langasssa oieta.Muuten ihan kaunis työ.
Tässähän tätä asiaa taas vähäksi aikaa. Harjoitukset jatkuu, joulu lähestyy.