Sunnuntait on mulla aina samanlaista tahkoamista. Päässä on valtavasti ideoita, mutta minkään tekemisestä ei saa kiinni, sillä joko ei ole soveltuvia tarvikkeita tai sitten tekemistä estää "En mä kuitenkaan osaa" -fiilis.

Olen aamusta asti sormet syyhyten halunnut aloittaa skräppäystä ja vihdoinkin laittaa kaikki hääkuvat kansioon skräppäämällä. Keräsin hieman tarvikkeita, kansion ja kuvat ympärilleni. Siinä minä sitten istuin sormi suussa ja ideaähky päässä enkä saanut mitään aikaiseksi. En osaa edes aloittaa mitenkään. En löydä sitä punaista lankaa miten lähtisin tuota kansiota toteuttamaan. Katselin netistä kuvia muiden skräppäyksistä ja kynnys aloittaa itse vaan kasvaa.

Sama olotila vallitsee nyt muutenkin. Sormet syyhyää tekemistä, pääkoppa tarvitsee sitä hetkeä kun huomaan toteuttavani ideaa ja saavani aikaan kauniin lopputuloksen, mieli tekee luoda ja työstää... mutta mitä.  Askartelua, ompelemista, maalausta, piirtämistä, neulomista, repimistä, liimausta, sisustamista, virkkausta.. ihan sama mitä, kunhan olis käsillä ja päällä töitä ja työ valmistuis suht'koht nopsaan, mutta mistään ei oikein tule sitä YES -oloa.

Blääh.