Tällä kertaa kuvaton postaus, sillä meidän koneessa ei toimi yksikään neljästä USB-portista. Jes.

Käsityöt

Shaalikauluspusero valmistuu täällä hiljalleen. Takakappale on jo valmis ja etukappaletta olen viimeistelemässä. Alkaa pahasti näyttämään siltä, että olisi ehkä pitänyt tehdä se S-koko. Hyvähän se nyt on tässä vaiheessa alkaa epäröimään..

Ostin uutta aniliinipunaista 7 -veljestä lankaa ja siitä tulee tällainen palmikkopusero. Tätä ohjetta olen salaa ihastellut ja miettinyt mistä väristä sen tekisin, mutta tämän kevään uutuuslangat siis ratkaisivat ongelman eikä tarvinnut tehdä tylsää ruskeaa tai minulle täysin sopimatonta valkoista.

Neidin oivallukset
1) Että voikin 2 -vuotiaalla joskus välähtää! :)  En olekaan tänne muistanut kertoa miten eräänä aamuna laitoin hiuksiani kun tyttö nousi seisomaan siihen viereen wc-pöntön päälle. Hän katseli siinä minua jonkun aikaan ja kallisteli kiinnostuneena päätään puolelta toiselle. Kohta hän huokaisi syvään ja sanoi: "Ei tule yhtään mitään. " :)) Kiitti vaan luottamuksesta. ;)

2) Eräänä päivänä menimme ulos ja tyttö seisoi rappusille hetken heiluttelemassa tumppujaan. Kohta hän silmät sirrillään tokaisi: "Onpas paskasta." Minä jo melkein toruin tyttöä kunnes huomasin hänen taputtelevan samalla poskiaan eli suomennettuna hän sanoi "Onpas pakkasta".

3) Persilja ei taivu mihinkään muuhun suulliseen muotoon kuin "peeseliha", kiinankaali taas on siinankaalia ja kun tyttö pyytää kepposia hän ei halua että häntä vedetään nenästä, vaan haluaa ketsuppia. :) Nää on näitä päivänpiristyksiä.

Neiti on omaksunut itselleen savolaesen puhetyylin. Lautanen on laatanen, ja osoittaessaan eläintä Neiti kysyy "mitä se sannoo?" Eepähän tule kaksoisleekaa kun puuhuu tällä tavalla nuamaa virnistellen ja sanoja vennyyttämällä. Pitäs vissiin äiteenkin ottaa tämä tavaks. :)

4)Yhtenä iltana katseltiin Salkkareita ja tyttö istui sylissäni. Minä siinä samalla neuloin eli työ makasi tytön sylissä ja minä kurkin olkapään takaa, että mitä tulee tehtyä. Hetkeksi sitten laskin työn lepuuttaakseni käsiäni. Tyttö otti puikot käteensä ja alkoi kilkuttelemaan niitä vastakkain. Kuului tytön suusta iloinen hihkaisu :"Tyttö neeloo" :) Siitä se lähtee. Tätä neulomista on neiti saanut harjoitella pyöröpuikoilla ilman lankaakin ja pitkän aikaa jaksaa noita vastakkain hangata ja kilkutella. Se on ilmeisesti jo neulomista että puikoista kuluu joku ääni :)

Loppuun väripsykologinen persoonallisuustesti, joka osui ja upposi. Testiä pääse kokeilemaan itse tästä

1. TILA JOTA TAVOITTELEE TAI TAVOiTTEIDEN MÄÄRITTÄMÄ KÄYTTÄYTYMINEN
 Kaipaa hellyyttä ja tunneherkkyyttä johon voi sulautua. Vastaanottavainen
 kaikelle aistilliselle ja esteettiselle

2. TILA JOSSA ON TAI NYKYTILANTEESEEN SOPIVA KAYTTÄYTYMINEN.
 Aktiivinen, menevä ja levoton. Tuntee itsensä turhautuneeksi, koska asiat
 kehittyvät hitaasti toivotulla tavalla. Tämä johtaa levottomuuteen, muutoksiin ja
 keskittymisen puutteeseen toimissa.

3. ESTETYT TILAT TAI EPÄSOPIVA KÄYTTÄYTYMINEN NYKYTILANTEESSA.
 Halukas tunne-sitoutumiseen ja kykenee saamaan tyydytystä seksuaalisesta
 aktiviteetista, välttelee ristiriitoja.

 Nykytilanne estää häntä toteuttamasta itseään, mutta tyytyy sopeutumaan
 mahdollisimman hyvin.

4. STRESSIN LÄHTEET.
 Stressiä tunteiden intensiteetistä.
 Haluaisi olla itsenäinen, esteetön ja vailla rajoja, joita ei itse aseta tai valitse.
 Halu kontrolloida omaa kohtaloa.

5. NYKYINEN ONGELMA.
 Does not wish to be involved in differences of opinion, contention or argument, preferring to be left in
 peace.