Viime sunnuntaina minun suosikkini , Jukka Rasila putosi kisasta pois. Harmittaa ihan vietävästi, sillä minun mielestäni hän oli todellinen voittaja ja Jukka putosi tuomaripelin takia kisasta pois.Eihän sitä voi sanoa kuin tuomaripeliksi, jos kolmesta parista kahden parin tanssin aikana tehdyt virheet painetaan villaisella ja kolmannen parin virheisiin puututaan suorastaan pikkutarkasti. Selvää suosimista tuomariston puolelta, sanon minä.

Totta on sekin, että vastassa oli pari julkkista, jotka ovat ammatikseen musiikin kanssa tekemisissä. He ovat saaneet rytmitajua jo äidinmaidon kautta, mutta kun kerran tuomarointi tuntui olevan muutenkin eriarvoista, niin olisi olllut suorastaan oikeus ja kohtuus tiukentaa näiden musiikinalan ammattilaisten kohdalla tuomarointia. :/ Mutta onneksi sain nauttia Jukan tanssiesityksistä näinkin pitkään.

Jukka kehittyi ohjelman aikana valtavan paljon ja hänestä kehkeytyi upea, suorastaan hurmaava mies. Sydämeni suli kun hän itki onnesta foxtrotin jälkeen ja paso doblen aikana ne ilmeet ja eleet saivat hänet näyttämään vahvalta, voimakkaalta ja uhmakkaalta. Voi, kun olisin voinut edes hetken olla Saanana Saanan paikalla ;)

Kyllä, Jukka Rasila läikähti minulla vatsassa saakka. <3

(Kuva: mtv3.fi)