Tuazophia osui asian ytimeen! Tiesin, että on olemassa aviomiespalvelu, josta voi vuokrata itselleen aviomiehen, mutta nyt on perustettu jo myös aviovaimopalvelukin. Aviomiespalvelua näyttäisi olevan useammassa kaupungissa, mutta aviovaimopalvelun toimipiste sijaitsee vain Nokialla.
Tarkoittaako tämä nyt sitten että
A) aviovaimopalvelu on niin uusi asia ettei siihen vielä löydy muualta vaimoehdokkaita
B) ovatko nykyajan naiset niin uusavuttomia, että heillä on suuri miehisen avun tarve
C) ovatko naiset uskaltautuneet rohkeammin pyytämään apua sitä tarvitessaan ja siitä idea aviomiespalvelusta lähtenyt laajentumaan
D) ovatko miehet alkaneet tekemään entistä enemmän kotitöitä ja muita kodin askareita etteivät tarvitse vaimollista apua
E) ovatko miehet arkoja pyytämään apua ja vähäisen kysynnän vuoksi tarjolla on ainoastaan yksi vaimo koko Suomessa

Tosin eihän mikään tai kukaan estä miestä soittamasta itselleen aviomiesapua, jos ei koneen asentaminen onnistu tai nainen soittamaan aviovaimoapua keskelle kodin askareita. Jos tietäisin joutuvani pitkäksi aikaa pois niin mikäs olisikaan sen mukavampaa kuin vuokrata kotiin varavaimo tekemään ruokaa ja siivoamaan kotia. Ei tarvitsisi huolehtia, että viikon aikana mies ja lapsi syövät vaihdellen "kengänpohja" mikropitsaa, hampurilaisia ja kebabia. Eikä kotikaan olisi kuin taistelutanner, jos siellä kävisi joku aina välillä pitämässä vähän jöötä.

Minä voisin vuokrata vaimon myös muulloinkin, vaikka vaan leipomaan tuoretta pullaa. Se kun ei minulta onnistu. Meillä pulla tuoksuu vaan jos sen saa laitettua pakasteesta suoraan uuniin. Voisin vuokrata vaimon myös
  • arkistoimaan meidän tärkeät paperit,
  • pitämään huolta laskuista,
  • muistuttamaan tärkeistä päivämääristä, kuten sovitut menot, syntymäpäivät, korttien lähettämiset..
  • varaamaan aikoja kampaajalle tai lääkäreihin,
  •  pakkaamaan meidän tavarat matkaa varten (minä en ymmärrä miten jotkut äidit kuten omani osaa pakata kaiken tarpeellisen mukaansa aina matkaa varten. Aina kassista löytyy tarpeeksi vaatteita, laastareita, kyniä, pampuloita, kampoja, kosteuspyyhkeitä, tyhjiä muovikasseja jne. ja kaikki vielä niin, että tarvittava löytyy helposti eikä mitään tarvitse etsiä. Kun minä taas olen sellainen joka saa lähteä ja palata monta kertaa ties minkä unohtuneen tavaran vuoksi. Kun kerran saisi kunnolla pakattua kaiken tarpeellisen mukaan, niin matkoista jäisi pois turha sahaaminen)
  • siivoamaan nuo meidän kaapit kun Consuela otti ja lähti. Voisin vaan nostaa kädet pystyyn ja sanoa: "Katso mikä siellä on tarpeellista ja heitä kaikki muu pois." (Sitten tarvittais aviomiespalvelun miestä peräkärryn kanssa, jotta kaikki tarpeeton myös kuskattaisiin kerralla pois)
Tässä vaan murto-osa, johon voisin harkita tarvitsevani vaimollista apua.Oikeastaan kaikkea muuta meillä saisi kokeilla ja koskea, mutta ei miestäni eikä käsitöitä. Ne on pyhiä asioita! Ne on mun!