Olipas eilen aivan loistava päivä! Heti aamusta olin hyvällä tuulella. Sain hoitaa aamutoimet kaikessa rauhassa, sillä mies meni myöhempään töihin ja meille saapui aamupäivästä sovitusti kodinhoitaja. Oltiin sovittu,että hän siivoaa ja samalla vahtii tyttöämme muutaman tunnin. Tyttö jäi ikkunaan vilkuttamaan iloisesti , kun minä riensin kohti bussipysäkkiä. Kerrankin sain lähteä kaupungille hyvillä mielin, eikä tarvinnut kuunnella kuinka rappukäytävään saakka kuuluu tytön katkera itku. 

Muutamassa tunnissa sain hoidettua kaupungilla kaiken tarpeellisen ja aikaa jäi jopa tatuointiliikkeiden kiertelemiseen. Vähän kiertelin ja vertailin paikkojen tasoa, sillä silmällä että mistä varaisin syksymmällä ajan. Kuva ja sen paikka ja rahoitus on tiedossa, sillä mieheni lupasi minulle tatuoinnin palkkioksi onnistuneesta laihdutuksesta! :) Kiitos tehokkaan laihdutuksen olen nyt timmimmässä kunnossa kuin koskaan ja mahdun taas samoihin vaatteisiin joita käytin ennen raskaus aikaa.Ihanaa katsella itseään peilistä ilman että silmissä vilisee tursuavat makkarat ja löysähkö olemus. Nyt voin taas palkita itseäni kauniilla vaatteilla ;)

Ei tuo reissu ollut ainoastaan mikään huvittelu käynti kaupungille. Kävin samalla työhaastattelussa eräässä suuressa yrityksessä, josta olisi mahdollisuus saada ihan vakituinen paikka! Olen niin innoissani, kun tuo työhaastattelu meni loistavasti! Haastattelijat näyttivät olevan tyytyväisiä taitoihini  sekä haastattelun kulkuun. Ehkäpä tämä vihdoinkin poikii jotain pysyvää! Ainakin minulle jäi tuosta haastattelusta todella positiivinen kuva! Jännittää jännittää....

Illalla oli ihanaa olla vaan! Mies nukutti tytön yöunilleen samalla kun minä istuin parvekkeella katselemassa ukonilmaa ja taivaanrannassa välkkyviä salamoita naukkaillen samalla hyvää viiniä! Kaikkialla vallitsi muuten ihana hiljaisuus, kuului ainoastaan aivan mahtava jyrinä ja virkistävän vesisateen ropina kattoon ja maahan!! Ihana nautinto, ihana, ihana!! Sain siinä samalla jopa neulottua, aina kun ilmojen ihastelemiseltani ehdin! Kerrankin ei ollut kiirettä mihinkään ja sain vain nauttia koko päivän omasta rauhasta. Oma ihana rentoutumispäiväni!!

..niin... ehkä sitten joskus. Ehkä tuollainen päivä voi vielä joskus olla muutakin kuin vain haave. Saahan sitä aina unelmoida ihanasta omasta rentoumispäivästä tässä samalla kun potkin kulkuväyliltä pois kattilaa ja vispilää ja sen seitsemääkymmentä eri lelua. Unelmoin samalla kun hämmennän ruokapataa keittiössä kuuman lieden ääressä kun taas mies löhöää sohvalla tai pelaa kolmatta tuntia putkeen tietokoneen ääressä. Unelmoin niinä hetkinä kun tyttö huutaa pää punaisena ja raivoaa keskellä lattiaa ja purkaa kiukkuaan minuun puremalla, potkimalla ja läpsimällä. Unelmoin niinä raivostuttavina hetkinä kun tajuan tytön nukkuneen päiväuniaan ainoastaan puolesta tunnista tuntiin, jolloin se päivän oma hetki oli ja meni ilman että sain sitä aikaa itselleni.

Ensi viikolla mies lähtee työmatkalle ja saa olla omassa rauhassaan koko viikon lukuunottamatta normaalia työpäivän pituutta. Sen jälkeen en enää tyydy unelmoimaan, sitten vaadin!

Elättele unelmia
tavoittele haaveita,
jottei ala kaapeissasi
asutamaan aaveita.
(-Sari Kanala-?)