Kommentoi tähän postaukseen ja minä annan sinulle kirjaimen. Kirjoita blogiisi 10 sanaa, jotka alkavat kyseisellä kirjaimella ja lisää mukaan selostus, mitä kyseinen sana sinulle merkitsee ja miksi. Tämän sain Tiipiin "

 

 

sattuu ja tapahtuu" -blogista.

Oma-aika: Nykyään kultaakin kalliimpaa, joka käytetään tiiviisti lukemiseen, käsitöihin tai yleiseen löhöämiseen. Tämä suo ihanaa vapautta, jolloin saa itse määrätä mitä tekee vai tekeekö muuta kuin syleksii kattoon ruodollaan maatessaan.

Outlook: Ilman Outlookia en olisi nyt täällä töissä. Outlook -kouluttajan työ avasi oven niin, että nyt on sääri oven raossa. Valitettavasti sääri on melkoisilla mustelmilla, sillä työsuhteen jatkuminen on vähän kiikunkaakun.

Onnellisuus: Se rakentuu torstaipäivistä, ihanista ystävistä, rakastavasta puolisosta ja perhe-elämästä.

Ostokset: Olen shoppausholisti, sillä saan lyhytaikaista tyydytystä jokaisesta ostoksesta, jonka teen.  En voi vastustaa heräteostoksia. Joka kerta kauppaan astuessa tarttuu mukaan taatusti enemmän tavaraa kuin mitä oli alunperin tarkoitus ostaa.

Oranen, Raija: Kirja "Kaikki Doriksesta" on yksi parhaimmista kirjoista ikinä, jonka olen lukenut. :) Ääneen nauramista ei voinut välttää.

Ornitologi: Tämä sana ei ole mitenkään merkityksellinen elämässäni. Ääneen lausuminen saa väkisinkin hymyilemään.

Omena: Vihreänä sekä maistuva hedelmä että yksi tämän hetken lempiväreistäni.

Ontelosyylä: Minulla oli niitä natiaisena ja ne jättivät narkkarimaiset arvet toiseen käsivarteeni.

Oskari:  Jos joskus saan pojan, niin hänestä tulee ehdottomasti Oskari. Paras nimi pienelle pojalle :)

Onsdag: Sen jälkeen tulee torsdag, viikon paras päivä! :)