Marilla oli lankariippuvuus testin ja pitihän minun testata kuinka addikti oikein olen.
Tässä tulos:

Pistemäärä 30-49
Kohtalainen riippuvuus. Pidät paljon käsitöiden tekemisestä, jopa siinä määrin, että välillä unohdut käsitöiden pariin pidemmäksi aikaa, mitä olit ajatellutkaan. Osaat kuitenkin tarvittaessa laittaa neuleen syrjään ja lähteä muihin askareisiin. Langat ja neulominen pyörivät usein mielessäsi, ja saatat päivän aikana suunnitella, mitä illalla neuloisit. Osaat pitää elämänlangat käsissäsi - ja myös neulelangat! :)


Huh! Jäin yhden pisteen päähän voimakkaasta riippuvuudesta 8). En siis ole ihan toivoton tapaus.

P.S Ja tätäkin testiä tehdessä kädet tärisivät ja ranteita poltti suuri halu nousta ja hakea sohvalta lapasten alku.. Olishan sitä ehtinyt siinä vastausta miettiessä neulomaan rivin jos toisenkin. Vastasinkohan nyt varmasti rehellisesti kaikkiin kohtiin...?


Pistemäärä 50-69
Voimakas riippuvuus. Voitko kuvitella päivää, jolloin et neuloisi? Tai voitko ajatella, ettei kaappiesi kätköissä olisikaan yhtään lankaa neulottavaksi? Tuskinpa, sillä olet jäänyt lankoihin todella koukkuun. Ajatuksesi harhailevat jatkuvasti neuleharrastuksesi pariin, ja unohdut usein tekemään käsitöitä muiden askareittesi sijaan. Sinulla on varmasti neule mukana töissäkin, eikö totta? Lankojakin olet hamstrannut varastoon jo sen verran, että niistä neuloo useamman kuukauden ajan yhtä jos toistakin. Yritähän ottaa nyt itseäsi niskasta kiinni ja vähentää lankojen ostamista! Langaton lokakuu on keksitty juuri sinunlaisiasi varten, mutta langanostolakkoa sinun olisi syytä pitää joskus useamminkin. Uskaltaudu myös joskus lähtemään kotoa ilman neuletyötäsi - näet varmasti maailman uusin silmin, kun katselet sitä muutenkin kuin puikkojen takaa! ;)