Lasten suusta taas tulee se totuus:

- Hampaita pestessä tyttö sai idean.
"Pitäis olla semmonen pussi, vähän niinku tuommosen muotonen (osoittaa shamppoopulloa) tai tuon muotoinen (osoittaa käsivoidepurkkia) ja sit siinä pitäis olla joku korkki. Sinne pussiin vois laittaa kaikenlaista tavaraa mitä joko käyttää tai sitten ei käytä, jompaa kumpaa. Ja sit sinne pussiin vois laittaa kaikenlaista tarpeetonta ja hyödytöntä niinku tommosia tavaroita (osoittaa kaikkia kylppärin peilikaapin tavaroita kuten hiustenlaitton tarkoittettuja tuotteita, kauneudenhoitovälineitä, hajuvesiä, partavesiä jne. )

Vai että hyödytöntä ja tarpeetonta..

 

- Tavattiin eräässä marketissa tyttöni serkut sukulaisineen. Marketisssa oli jouluavajaiset ja tietty siellä jakoi pukki karkkia. 7- ja 5 -vuotiaat tytöt kertoivat saaneensa pukilta ainakin kolme karkkia, tai siis kymmenen tai ainakin sata karkkia :) Tavattiin sitten tyttöjen vanhemmat ja he tiesivät kertoa, että tänä vuonna on testauksessa vähän erilainen tapa lähestyä Joulupukkia. Enää ei kuulema kehutakaan omaa erinomaisuuttaan ja todistella kiltteyttään, vaan käydäänkin kantelemassa Pukille kuinka paljon  tuhmempia naapurin lapset ovat olleet  :)

Jaa-a, nähtäväksi jää että onkohan tämä taktiikka tehokkaampi kuin se perinteinen.

 

- Kotimatkalla tarhasta leikittiin "Kumman valitset" -leikkiä. Minä olin aikani kysellyt tytöltä ja sitten kysyin, että nukkuminen vai riehuminen. Tyttö mietti hetken vastausta ja vastasi sitten: "Nukkuminen". Huomasinpa kuitenkin sen jälkeen miten tyttö kuiskasi: "Riehuminen" :DD Eipä uskaltanut sitä ääneen valita.

- Pelattiin tytön kanssa Dominoa ja tyttö oli voittanut minut siinä pelissä jo useamman kerran peräkkäin. Yhdellä kertaa tyttö sai taktikoitua pelin niin, että minä joudun jatkuvasti nostamaan lisää kortteja, kun tyttö taas jatkoi omien korttien vähentämistään. Minä sitten tokaisin "Ei pöllömpää", johon typy vastasi: "Ei niin, eikä hevosenpää. " :DD

- Lähdettiin käymään kerran Euromarketissa ostoksilla ja tyttö kyseli takapenkiltä. "Ai onko se se paikka josta saa rahaa?" Ihmeteltiin, että ei sieltä kyllä rahaa saa, vaan siellä tehdään ostoksia. "Ai, saako sieltä ostettua rahaa?" Olimme ihan ymmällämme, kunnes mieheni hokasi. "Ei, ei EUROmarketissa osteta rahaa eikä euroja, vaan se on samantapainen tavara- ja ruokakauppa kuin Prisma tai Citymarketkin." :)

- Tyttö odottaa niin kovasti joulukuun alkua ja joulukalenterin luukkujen avaamista, että me ollaan tarvittu kalenteria, josta seurataan milloin on joulukalenterin avaamispäivä. Joka päivä ruksitaan kalenterista yksi päivä pois ja tyttö voi samalla laskea kuinka monta aamua H-hetkeen vielä on.