Kun ilman ohjeita tekee jotain ihan yksinkertaistakin työtä, niin voi että miten siihen menee aikaa! Normaalisti olisin nuo irtohihat jo tehnyt ja pari päivää pitänytkin niitä, mutta tällä hetkellä olen edelleen vasta ensimmäisen kyynärpään tienoilla.

Ensin hokasin, että en haluakaan sellaisia hihoja, joka muodostuu virkatusta, suorakaiteen muotoisesta kappaleesta, joten otin ja purin puolivalmiin työn. Piirsin kaavan erään neuletakin hihasta ja aloin virkkaamaan mallaten työtä piirtämäni kaavan päälle. Mittailin ja huomasin, että hihoista oli tulossa aivan liian leveät. Niin leveät ettei niitä olisi voinut sanoa silmät kierossakaan kauniiksi. Otin ja purin työn. Tällä kertaa tajusin, että miksi en virkkaisi pyörönä, niin ei sitten olisi noitakaan kahta  käsivarren saumaa ommeltavana. Nyt tätä työtä tehdessä on vierähtänyt tovi jos toinenkin. Katsotaan nyt mitä tästä tulee. Odotukset ovat edelleen korkealla. Kyllä tämä vielä onnistuu.


Piiperröksestä puheenollen tässä on kuvaa mieheni aloittamasta virkkaustyöstä. Kyllä tästä vielä tulee hieno huivi Tyyölle . Oikeakätisenä on hyvin vaikea astua vasenkätisen ajatusmaailmaan ja kääntää itselleen itsestäänselvyydet peilikuvaksi. Kuvasta poiketen langan väri ei ole sinisen sävyinen vaan ihan perusvaaleanpunaista lankaa tuo on.


Sain ystävältäni lainaan tämä kirjan: Tässä kirjassa oli hyödyllisiä neuvoja ja uusia virkkausmalli ideoita. Mielenkiintoinen, josta löytyy jokaiselta lukukerralta jotain uutta ja pientä, mutta en ehkä itse tätä kirjaa ostaisi. Odottelen syksyllä saapuvaa Stitch'n Bitch virkkauskirjan suomennosta.  Se tulee löytymään minun kirjahyllystäni. :)Näissä vielä riittää työsarkaa. Tälle illalle on varattuna kilo karkkia ja nämä leffat. Ei ole varmaan kovin vaikea arvata kumpi on minun ja kumpi on mieheni valitsema. Mieheni jätti kuolavanan jälkeensä kun hän huomasi vuokraamon hyllyssä elokuvan, jossa koreilee Jessica Alba bikineissä. ;)Hieman älyllisempää nälkääni ruokkivat nämä veljeltäni ja työkaveriltani lainassa olevat teokset. Ei tule taatusti "Mitähän-mä-oikeen-tekisin"  -tuskaa.Kyllä mulla tekemistä riittää! :)