Eilen illalla aloin sitten neulomaan M-kokoista paitaa. Neuloin varsin sutjakkaasti ensimmäiset 10 cm. Tänään sitten jatkoin neulomista, kunnes aloin taas pähkäilemään koko asian kanssa. Mietin, että jos teen sen M-kokoisena tuleekohan siitä hyvännäköinen tai liian iso kokoinen. Noh, vedin työstä puikot pois ja raa'asti langasta tiukat vedot.

Uudestaan! Aloin tekemään paitaa sitten S-kokoisena. Tein joustinneuleen, kunnes aloin miettimään että tuleekohan S-koosta sitten sellainen joka tiukahkona paitana korostaa liikaa rehevähköä vyötäröäni. Mittailin jälleen itseäni mittanauhan kanssa ja tarkistin ohjeesta valmiin paidan mitat. Kaikki muut mitat tuntuivat sopivilta M-koossa, mutta tuo ympärysmitta vähän arveluttaa. Purin siis taas. Purin paidan sekä purin hammasta.

Aloitin jälleen uudelleen. Tällä kertaa M-koossa. Tässä vaiheessa alkoi jo silmukoiden luominen tuottamaan suuria vaikeuksia. Yksinkertaiset laskutoiminnot voi joskus tuntua yllättävän vaikeilta. Kun tiukkojen vääntöjen jälkeen sain luotua tarvittavan määrän silmukoita, päätin että nyt teen tuon helekkarin paidan M-koossa ja piste. Enää en pura. Onpahan tullut harjoiteltua silmukoiden luomista ja joustinneuleen neulomista. Hiphei.