Kietaisujakku on valmis!! Siis ne neulotut isot osat. Nyt väkerrän vyötä, joista toinen on jo valmina. Ensimmäistä kertaa elämässäni asetin kappaleet nuppineuloilla tasolle ja jopa kostutin ne. En siis ole koskaan aikaisemmin tehnyt niin, vaan aina olen alkanut yhdistelemään kappaleita niiden valmistumisen jälkeen. Täytyy myöntää etten suurtakaan eroa huomannut ennen ja jälkeen muotoonasettelemisen ja kostuttamisen, paitsi omassa olossani kun tuntuu että kerrankin olen tehnyt jonkin työn loppuun asti täysin huolellisesti.

Tämä minun blogilapseni oli erityisen kiinnostunut noita neuloista eikä sitten millään meinannut uskoa, että niihin ei saa koskea ja että ne pistää ja sitten tulee pipi ja sitten äiti ei puhalla kun ihan tahallasi testaat äitiä ja ja ja..  Onneksi neuleet kuitenkin kuivuivat makkarin kattotuulettimen alla nopeasti tytön ruokailuaikana eikä tällä kertaa tyttöä ehtinyt edes ahdistaa asunnon suljetut ovet.

Sain eilisen aikana jopa yhdisteltyä kappaleet. Se on se kaikkein ärsyttävin ja rasittavin homma koko töiden tekemisessä. Saa olla koko ajan päättelemässä langanpäitä kun kovin pitkää ompelulankaa ei voi ottaa ettei se ole koko ajan solmussa. Sunnuntaiksi saan siis uuden upean neulotun kietaisupaidan päälleni, jos vaan säät sen sallivat.

P.S. Klo  20:30 Kietaisujakku on täydellisen  valmis ja kuvatkin otettu. Kuvia tulee het het kun pääsen koneelle kuvien kanssa :) Tuli aika hiano!